El Cadet A, l'Infantil A i l'Aleví A, campions del MIC

El Cadet A, l'Infantil A i l'Aleví A, campions del MIC

El Futbol Formatiu blaugrana ha finalitzat els tornejos de Setmana Santa amb un total de sis títols, tres al MIC, dos a l’EAST Mallorca Cup (Cadet B i Infantil B) i un a la Villarreal Yellow Cup (Aleví D)

Èxit del Futbol Formatiu del FC Barcelona en els tornejos de Setmana Santa. El Cadet A, l’Infantil A i l’Aleví A han estat els tres equips que han assolit el títol de campions del MIC Football, campionat que es tornava a disputar després de dos anys per culpa de la pandèmia. El Cadet B i l’Infantil B, per la seva banda, han estat campions de l’EAST Mallorca Cup i l’Aleví D, campió de la Villarreal Yellow Cup Easter. 

El Juvenil B, per la seva banda, es troba a Jakarta disputant la International Youth Championship. El conjunt dirigit per Iban Cuadrado s’ha classificat per a la final que es disputarà aquest dimarts (20:45h hora local) davant l’Atlético de Madrid.

A continuació, repassem com han anat els tornejos a tots els equips del futbol formatiu blaugrana:

MIC FOOTBALL CUP

CADET A

El Cadet A s’ha proclamat campió del MIC Football després de superar a la final l’Esport Club Granollers a la tanda de penals. El partit disputat al Municipal de Palamós ha acabat sense gols i el conjunt blaugrana s’ha imposat als penals (0-0, 4-2p) gràcies a les dues aturades de Diego Kotchen. L’equip dirigit per Ivan Carrasco ha fet un molt bon torneig, i cal destacar les semifinals davant l’Espanyol, en què els culers van superar l’Espanyol per 4-2, amb un hat-trick de Lamine Yamal. 

CADET A

INFANTIL A

L’Infantil A iniciava el matí de diumenge de finals del MIC al Municipal de Palamós. I ho ha fet proclamant-se campió del torneig després de superar l’Atlètic de Madrid a la tanda de penals (0-0, 4-3p). L’equip dirigit per David Sánchez ha fet un gran torneig i ha dominat la final de principi a fi, però no ha pogut marcar en els 50 minuts de partit davant un conjunt matalasser que s’ha defensat amb tot. La tanda de penals ha estat la que ha decidit el veredicte del títol, i Iker Rodríguez, porter de l’Infantil A, ha estat un dels protagonistes aturant un penal en un moment delicat. Sama Nomoko ha fet el 4-3 definitiu per fer aixecar el títol als blaugranes. 

INFANTIL A

ALEVÍ A

L’Aleví A va ser el primer equip blaugrana en proclamar-se campió del MIC Football. Ho va fer després de superar l’Atlètic de Madrid en una final molt igualada. El conjunt dirigit per Jordi Pérez es va avançar molt aviat, al minut 1, amb un gol d’Alejandro Oviedo. Els blaugranes van dominar el partit, tot i que els minuts finals van saber defensar el resultat davant un conjunt matalasser que va intentar igualar el partit. Els blaugranes van fer un gran torneig, mereixedors del títol de campions.

ALEVÍ A

ALEVÍ B

L'Aleví B es va quedar a les portes de la final després de caure a les semifinals, per la mínima, davant el Sevilla (1-0). L'equip que dirigeix Jordi Poma va realitzar un torneig molt seriós amb golejades en tots els partits. L'únic gol encaixat en tot el torneig va ser davant el conjunt andalús i va ser suficient per no poder classificar-se per a la gran final.

ALEVI B OK

EAST MALLORCA CUP

CADET B

El Cadet B s’ha proclamat campió de l’East Mallorca Cup després de superar l’Athletic Club per 3-0 amb gols de Xavi Espart, Guille Fernández i Sylla. Els blaugranes han dominat el torneig de principi a fi i no han rebut cap gol en tot el torneig. El conjunt dirigit per Pol Planas va aconseguir el pas a la final després d’eliminar el Borussia Dortmund a les semifinals per 0-2. 

CADET B

INFANTIL B

L’Infantil B ha aixecat el trofeu de campió de l’East Mallorca Cup després d’imposar-se al Sherman Cardenas en la final (5-0). Genís, amb un doblet, David, Michal Zuk i Raul Expósito han estat els golejadors d’un partit que els blaugranes han dominat amb claredat. L’equip dirigit per Albert Puig ha fet un gran torneig. 

INFANTIL B

ALEVÍ C

L’Aleví C ha quedat subcampió de l’East Mallorca Cup després de caure a la tanda de penals davant l’Espanyol (2-2, 2-3p). El conjunt dirigit per Guillem Hernández ha realitzat un gran torneig, després de quedar primers a la fase de grups i eliminar el Mallorca i el València als quarts i a les semifinals, respectivament, però la tanda de penals ha privat als culés del títol. 

ALEVÍ C

VILLARREAL YELLOW CUP EASTER 2022

ALEVÍ D

L’Aleví D ha aixecat el títol de campions de la Villarreal Yellow Cup Easter 2022 després de superar el Real Madrid en la final (5-1). El conjunt dirigit per Juanan Gil ha fet un gran torneig i només han rebut un gol en tot el campionat, el rebut en la final.

ALEVÍ D

BENJAMÍ C

El Benjamí C ha finalitzat el torneig subcampió després de caure davant el Real Madrid en la final, per la mínima (1-2). L’equip dirigit per Mario Jordano ha fet un bon paper en el torneig després de concedir només els dos gols de la final, que han decidit el títol del costat blanc. 

BENJAMÍ C

ÍSCAR CUP

BENJAMÍ A

El Benjamí A no va poder classificar-se per a les semifinals de la Íscar Cup i va caure en el triangular de classificació per diferència de gols. El conjunt dirigit per Dani Segovia va superar la fase de grups amb solvència, tot i que no va poder accedir a les semifinals després d’empatar davant el Llevant (0-0) i guanyar el Celta (3-1), ja que el conjunt valencià va superar el gallec per 6-1. Els blaugranes no van perdre cap partit en el torneig. 

BENJAMÍ A

SANTA PONÇA CUP

BENJAMÍ B

El Benjamí B ha quedat semifinalista després de quedar eliminat davant el Nàstic de Tarragona (1-0). El conjunt dirigit per Iban Tey ha realitzat un gran torneig i l’únic gol rebut en tot el campionat ha estat suficient per no poder accedir a la final.

BENJAMÍ B

XIV TORNEIG PRIMER TOQUE

BENJAMÍ D

El Benjamí D ha estat subcampió del torneig disputat a Castelló després de caure en la final davant l’Atlètic de Madrid (2-4). El conjunt dirigit per Pol Combellé ha fet un gran paper en el torneig, en el qual destaquen les eliminatòries de quarts davant el Manresa (4-1) i les semifinals davant el FC Andorra (4-1) però no ha pogut aixecar el títol de campions davant un bon rival en la final.

PREBENJAMÍ

El Prebenjamí ha quedat subcampió del torneig XIV Torneig Primer Toque després de perdre la final, per la mínima, davant l’Atlètic de Madrid (1-2). L’equip dirigit per Albert Ametller ha realitzar un gran torneig superar la fase de grups amb solvència i eliminat el Gavà als quarts de final (6-1) i l’Espanyol a les semifinals (3-0), però no ha pogut emportar-se el títol en la final.

BENJAMÍ D I PREBENJAMÍ

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut