Tornen les lligues al Futbol Formatiu

Tornen les lligues al Futbol Formatiu

Després de l’aprovació del Procicat aquest cap de setmana es reprendran les lligues al Futbol 7, mentre que les del futbol 11 ho faran la setmana vinent

Tornen les lligues al Futbol Formatiu. Després de l’aprovació del Procicat aquest cap de setmana es reprendran les lligues que es van iniciar el passat mes d’octubre. Han estat cinc mesos sense cap partit i gairebé sense entrenaments a les instal·lacions esportives. D’aquesta manera, és una gran notícia que els nois i noies del Futbol Formatiu puguin continuar amb la seva formació sobre els terrenys de joc. 

Aquest cap de setmana es reprenen les lligues del Futbol 7, en el que es destaca el doble duel aleví davant l’Espanyol: Aleví A – Espanyol ‘B’ (dissabte 20, 16h – CE Joan Gamper) i l’Espanyol ‘A’ – Aleví B (dissabte 20, 13 hores – CE Dani Jarque, en directe a FCF.cat). 

1920x1080-agenda_formatiu- MARÇ OKOK

Pel que fa al futbol 11, tant el Cadet A i B, com l’Infantil A i B disputaran partits amistosos per tal de preparar-se la competició que tornarà la setmana vinent (27-28 de març).

Cal recordar que tots els partits que es disputin a la Ciutat Esportiva Joan Gamper continuaran sent a porta tancada. 

Amistós del Juvenil B

El Juvenil B va finalitzar la primera fase com a líder destacat amb 49 punts amb uns números espectaculars. 18 partits disputats, 16 victòries, 1 empat i tan sols 1 derrota amb 51 gols a favor i 10 en contra. Uns números que el classifiquen per a la segona fase amb bastants punts d’avantatge, 13 sobre l’Unificación Bellvitge i 7 sobre la DAMM, líder del grup 7B amb 42 punts.

Juvenil B

I és que la segona fase la disputaran els cinc classificats del grup 7A contra els cinc classificats del grup 7B, a una sola volta, en què tots els equips arrossegaran els punts aconseguits a la primera fase. Un cop disputats aquests cinc partits, el primer classificat serà el campió de la Lliga Divisió Nacional Juvenil. 

La segona fase s’iniciarà la setmana vinent, i aquest cap de setmana disputaran un partit amistós davant la Fundació Esportiva Grama ‘A’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut