El futbol 11 formatiu del FC Barcelona ja està en marxa

El futbol 11 formatiu del FC Barcelona ja està en marxa

El Cadet A, Cadet B, Infantil A i Infantil B han realitzat el primer entrenament a la Ciutat Esportiva després de cinc mesos

El Futbol 11 Formatiu ja està en marxa. El Cadet A, el Cadet B, l’Infantil A i l’Infantil B han tornat als entrenaments a la Ciutat Esportiva després de cinc mesos a causa de la Covid-19. Tots quatre equips, però, ho han fet seguint totes les normes i recomanacions dictades per les autoritats sanitàries. Així doncs, els quatre equips s’entrenaran individualment i per grups reduïts estables de convivència que permetin tenir controlats els diferents esportistes.

Per poder establir aquests grups, cap membre ha pogut presentar simptomatologia de la Covid-19 durant el període d’estabilització del grup, que és de 14 dies. Això permetrà establir un anell de seguretat que eviti un possible contagi en tot l’entorn de l’equip, limitant el número de persones amb els que es tingui contacte.

D’aquesta manera, els quatre equips cadets i infantils sumats, al retorn als entrenaments del Juvenil A i Juvenil B des de fa dues setmanes, fa que tot el Futbol 11 Formatiu del FC Barcelona ja estigui en marxa a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut