Les anteriors estrenes a casa del Barça Femení

Les anteriors estrenes a casa del Barça Femení

L'equip disputarà diumenge a les 16 hores el primer partit de Lliga de la temporada a la Ciutat Esportiva
Després de vèncer 0-4 a Tenerife a la jornada inaugural, el Barça Femení s’estrena aquest diumenge a les 16 hores a la Ciutat Esportiva. A continuació recordem els anteriors primers partits del conjunt blaugrana a casa, amb resultats força favorables per als seus interessos i amb el Collerense molt present:

2011/12: FC Barcelona – Collerense (3-1)
La primera Lliga de la història del club culer es va iniciar amb un triomf sobre el Collerense gràcies als gols de Vicky Losada (2) i Olga Garcia.

2012/13: FC Barcelona – Rayo Vallecano (0-2)
En el dia que rebia la primera Lliga, el Femení va patir la segona derrota en dues jornades (amb un gol de Jenni Hermoso). Això sí, l’equip portaria a terme una remuntada èpica i històrica en la classificació per acabar proclamant-se campió a San Mamés.

2013/14: FC Barcelona – Collerense (5-0)
Molt més tranquil va ser el debut a Sant Joan Despí l’any 2013. Les dianes de Miriam (2), Sonia (2) i Vicky van certificar un resultat contundent. 

2014/15: FC Barcelona – Collerense (2-0)
De nou el Collerense va ser el primer contrincant en camp propi del curs 2014/15. Aleshores, les mallorquines, amb Patri Guijarro i Mariona Caldentey a les seves files, van presentar més oposició i van caure per un 2-0 firmat per Alexia i Corredera.

2015/16: FC Barcelona – Llevant (7-1)
L’última estrena també va ser triomfal. Com en el present exercici, el Femení hi arribava després de vèncer a Tenerife. Tot i que el Llevant es va avançar per mitjà de Charlyn, les locals van remuntar amb gols de Jenni Hermoso (3), Marta Torrejón, Irene, Bárbara i Sandra.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut