El Femení participarà en la Gira pels Estats Units

El Femení participarà en la Gira pels Estats Units

El conjunt que dirigeix Fran Sánchez s’unirà per primera vegada a la gira amb el primer equip a les ciutats de Beaverton (Oregon) i Los Angeles, del 24 al 29 de juliol
El Barça femení participarà en la Gira 2018 pels Estats Units. Així, del dimarts 24 al diumenge 29 de juliol, les blaugranes es desplaçaran a les ciutats de Beaverton (Oregon) i de Los Angeles, juntament amb el primer equip masculí (que continuarà en territori americà fins al 4 d’agost). Per tant, serà el primer cop que l’equip femení pren part en una gira.

L’estada pels Estats Units constarà de dues parts. La primera serà a la seu de Nike, ubicada a Beaverton. El dimecres 25 i el dijous 26 tant l’equip masculí com el femení s’entrenaran en aquestes instal·lacions i intervindran en diverses activitats conjuntes.

Partit amistós a Los Angeles

La segona part de la gira del conjunt dirigit per Fran Sánchez serà a Los Angeles. Allà continuaran les sessions preparatòries. També el dissabte 28, a les 10.00 h, tindrà lloc al Drake Stadium (amb una capacitat per a unes 10.000 persones) el primer amistós de la pretemporada, contra SoCal FC, de la Women’s Premier Soccer League. Entraran en acció per primera vegada, doncs, les noves incorporacions culers: Stefanie Van der Gragt, Kheira Hamraoui, Pamela Tajonar i Andrea Pereira.

L’activitat esportiva del Barça femení durant la gira pels Estats Units es combinarà amb la participació en diversos actes comercials per part de membres de la plantilla blaugrana.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut