Granadilla Egatesa – FC Barcelona Femení: Ratxa frenada (1-0)

Granadilla Egatesa – FC Barcelona Femení: Ratxa frenada (1-0)

Les de Fran Sánchez cauen a Tenerife en un camp complicat en què la fortuna no les acompanya de cara a porteria, ja que han estavellat dues pilotes al pal

El Barça Femení no ha pogut sumar cap punt en la seva visita al Granadilla. Un gol de Simpson als deu minuts de joc ha estat suficient per a les locals per vèncer un conjunt, el de Fran Sánchez, que no ha pogut superar la defensa de l’equip de Tenerife i que s’ha topat amb els pals.

Tal com va pronosticar el tècnic Fran Sánchez, la visita a Tenerife no seria gens senzilla. I és que el Femení visitava un dels camps més complicats de la Lliga. A les blaugranes els costaria desplegar el seu joc habitual davant una pressió alta del rival. En un camp de dimensions més petites, el Barça apostaria l’alternativa del joc directe per buscar l’esquena de les defensores del Granadilla.

Marca el Granadilla

Avisarien primer les locals, però Sandra Paños estava alerta sota pals. Tot i la insistència culer a trobar espais, el cert és que costava connectar amb la zona ofensiva, i això ho ha aprofitat el Tenerife en una acció embolicada a dins l’àrea per avançar-se al marcador amb un gol transformat per Simpson.

Les de Tenerife intentaven crear perill a través de contracops o a pilota aturada. Amb tot, les barcelonistes han replicat. Duggan i Aitana a la sortida d’un córner haurien pogut empatar, i més endavant hi ha hagut dues ocasions molt clares des de la frontal de l’àrea. Martens, després d’una gran acció individual, ha estat a punt de marcar, però Pili ha estat atenta per evitar el gol, mentre que un xut llunyà d’Alexia ha marxat fora per molt poc.

Els pals eviten el gol culer

El pas pels vestidors ha activat el joc de les blaugranes, que s’han apropat amb més perill a un rival plenament replegat en zona defensiva. Fran Sánchez ha donat entrada al descans a Olga García i Leila. Precisament Olga ha estat la jugadora més activa de la segona meitat i ho ha provat de totes les maneres, i ha enviat dues rematades de cap al pal.

La fortuna no estava sent l’aliada del Barça i el temps corria en contra. Tot i insistir al final, el cert és que la pilota no ha acabat entrant i les blaugranes han vist frenada la ratxa de victòries, cosa que els podria fer perdre el liderat depenent del resultat de l’Atlètic de Madrid. És la primera derrota de la temporada del Barça Femení després d’un espectacular inici amb vuit victòries i un empat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut