El nou Barça B es reforça i escalfa motors

El nou Barça B es reforça i escalfa motors

El conjunt que dirigeix Oscar Belis jugarà a la Primera Federació amb nombroses cares noves a l’equip i un staff tècnic ampliat

El Barça B Femení 2022/23 és a punt de començar la nova temporada, en què afrontarà l’il·lusionant repte de participar en la Primera RFEF, la flamant categoria de plata del futbol estatal. El conjunt que seguirà dirigit per Oscar Belis començarà els entrenaments el 2 d’agost, si bé és cert que el gruix de les seves futbolistes ja intervindran des d’aquest dimarts en les sessions inicials del primer equip. 

Plantilla remodelada

Les incorporacions del filial són Ariana Arias (Real Madrid), Ari Sánchez (Espanyol) i Esther Solà (Levante Las Planas). Des del Juvenil, arriben Nina Pou, Adri Ranera, Laia Martret, Noah Bezis i Judit Pujols.

En el capítol de baixes respecte a la temporada anterior, hi figuren Berta Bou, María Molina, Sara Ismael, Marta Llopis, Laura Lobo, Laura Mas Serra, Rocío García i Claudia Riumalló. 

Aposta creixent

D’altra banda, en una nova mostra de l’aposta del Club en l’impuls de la secció, l’staff tècnic creix amb noves figures professionals. Els acompanyants d’Oscar Belis seran Pol Grau (segon entrenador), Manu Alfaro (entrenador de porteres), Andrés González (preparador físic), Mar del Val (fisioterapeuta), Àlex Caldú (assistent i analista), Víctor Moreno (delegat) i Cristóbal Bascón (responsable de material).

El primer amistós de pretemporada del Barça B serà el 12 d’agost davant del Cornellà, a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut