Gran expectació mediàtica abans de viatjar a Budapest

Gran expectació mediàtica abans de viatjar a Budapest

Una cinquantena de periodistes s’han desplaçat a la Ciutat Esportiva en l’atenció a mitjans del Barça Femení, abans que es desplaci cap a la seu de la final de la UEFA Women’s Champions League

La rellevància de la final de la UEFA Women’s Champions League, que es disputarà aquest dissabte al Ferencváros Stadium de Budapest (18 hores), s’ha notat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva amb la presència de més de cinquanta periodistes de diferents mitjans de comunicació. L’expectació mediàtica ha estat superior a l’habitual a l’entrenament del Barça Femení a primera hora del matí i, més endavant, en l’atenció a mitjans que ha tingut lloc, primer, a la sala de premsa amb el tècnic Lluís Cortés i després, amb les jugadores al pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva.

El missatge de l’equip i les jugadores és clar: “No anar amb l’etiqueta de favorites no vol dir que renunciem a la victòria”, ha anunciat Lluís Cortés en roda de premsa. “Estem molt orgulloses del que hem aconseguit i el que hem de fer és gaudir del moment, perquè pot ser que sigui únic i nosaltres intentarem aixecar el títol”, apuntava Sandra Paños. 

“Hem fet un treball col·lectiu molt important en defensa tota la temporada”

Sandra Paños

El vestidor blaugrana és conscient del potencial de l’Olympique de Lió, campió de les tres últimes edicions tot i que en les tres va haver d’arribar a la pròrroga per conquerir el títol: “Hem d’estar al 100% toqui l’escenari que toqui. Primer ens plantegem un partit de 90 minuts i després, si cal, els 120 o els penals”. “Hem fet un treball col·lectiu molt important en defensa tota la temporada”, ha afegit Paños.

L’equip culer que ja es va enfrontar la temporada passada al conjunt francès ha après d’aquella eliminatòria de semifinals: “Vam defensar molt bé en aquelles semifinals, però intentarem tenir més la pilota per poder disposar de més ocasions i tenir més opcions de guanyar el partit”, ha reconegut Mapi León.

“Competitivament i mentalment hem millorat i aquesta maduresa d’equip ens fa ser millors”

Leila Ouahabi

“Competitivament i mentalment hem millorat any rere any i aquesta maduresa d’equip ens fa ser millors en saber competir en partits com aquests”, ha explicat Leila Ouahabi que reconeix que “en un partit pot passar de tot”. “És un partit que vol jugar tothom i som conscients que si guanyem el partit serem campiones d’Europa i això és la màxima motivació per a nosaltres”, ha sentenciat Andonova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut