Les curiositats del Barça B – UE Cornellà

Les curiositats del Barça B – UE Cornellà

Debut de Marlon, retorn de Dani Romera després de la lesió, 25 partits de Jose Suárez... aquestes són algunes de les dades destacades

El passat cap de setmana, el filial va jugar el setè partit en el que va de Lliga i que ens va deixar una sèrie de curiositats:

  • Va ser el debut oficial de Marlon Santos amb el FC Barcelona. El defensa brasiler va sortir a l’onze inicial amb el dorsal 3 un cop solucionats els tràmits burocràtics i anar convocat a Mallorca la passada jornada.
  • Primer partit de la temporada on el Barça B es va quedar sense marcar. Després d’haver fet 16 gols en les sis jornades anteriors, el filial no va poder veure porta a la setena jornada.
  • Lesió d’Alfaro a la primera part. Corria el minut 38 quan Alfaro es va notar unes molèsties a zona engonal de la cama esquerra i havia de deixar el terreny de joc.
  • Tornada de Dani Romera després de la lesió. Precisament la lesió d’Alfaro va propiciar la tornada de Dani Romera als terrenys de joc després de cinc mesos. El davanter andalús tornava a una llista un cop recuperat i Gerard li va donar la confiança a la primera part.
  • Primera derrota al Mini. Tot i que un dels grans objectius de la temporada és no cedir punts a casa, el filial no va poder aconseguir l’empat tot i tenir-ho als últims minuts. Després de tres victòries al Mini, aquesta va ser la primera derrota.
  • Tercer penal en contra de la temporada. Amb el penal assenyalat per mans de Martínez dintre l’àrea són tres ja els penals en contra del filial aquesta temporada. Els altres dos, contra l’Hèrcules al Rico Pérez i contra l’Alcoià a El Collao. Els blaugrana n’han tingut un a favor a Alacant però que no van aprofitar.
  • Millor assistència de la temporada al Mini amb 2.209 espectadors. Poc a poc els socis i aficionats blaugranes es van il·lusionant amb l’equip i la xifra d’espectadors creix cada partit al Mini. Aquest dissabte va registrar la millor entrada de la temporada.
  • Samarreta i minut de silenci en record a Alfredo Pérez. Abans del partit els jugadors del filial van sortir amb una samarreta amb el número 12 amb el nom d’Alfredo signada per tots els integrants de la plantilla. Aquesta samarreta se li va entregar a la seva família convidada al partit a més d’un emotiu minut de silenci per recordar a l’utiller del filial durant més de 15 anys.
  • Partit número 25 de Jose Suárez amb el filial. El porter asturià va arribar als 25 partits oficials aquest dissabte. Aquesta temporada ha jugat les set jornades i està tenint la confiança de Gerard López.
  • Primer partit complet de Carbonell. Qui també està gaudint de la confiança del tècnic en els últims partits és el migcampista de Bellaterra, Àlex Carbonell. Després de no participar les primeres quatre jornades, Carbonell ha jugat les últimes tres. Els darrers dos partits com a titular i aquest últim completant els 90 minuts.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut