Gerard López: “És un partit per continuar sumant”

Gerard López: “És un partit per continuar sumant”

El tècnic de Granollers reconeix que el Gavà ha pogut canviar algunes coses des de l’arribada del nou tècnic fa dues jornades

El Barça B visitarà el Gavà, un dels equips veïns d’aquesta Segona B, aquest diumenge (18h / Barça TV). Després de perdre contra el Cornellà, el filial vol tornar a guanyar. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a Barça TV:

Declaracions Gerard López:

“El Gavà a casa seva no ha tingut bons partits, tot i que ha aconseguit algun empat, no ha pogut guanyar. Si que va guanyar a Cornellà, l’única victòria fa un parell de setmanes, i amb canvi d’entrenador aquestes dues setmanes. Tot el que havíem vist abans d’ells pot ser que hagi canviat alguna cosa”.

“Per nosaltres, després de la derrota contra el Cornellà, és un partit per continuar sumant, per tornar a aconseguir una victòria després de la derrota la passada jornada, i serà difícil. En un camp que coneixem bé perquè és d’aquests equips veïns que tenim a prop de la Ciutat Esportiva però que ens ho posaran complicat i es veurà un bon partit de futbol”.

“Alfaro i Marc Cardona són dos baixes importants a la zona d’atac, però també tinc gent que venia de no entrar convocats de la zona ofensiva, aleshores pot ser que sigui també una oportunitat per gent que no està entrant tant, per jugadors que estan esperant la seva oportunitat i això també és important”.

Gumbau i Abeledo, novetats a la convocatòria

L’equip es concentra aquest diumenge al matí per dinar junts abans d’anar cap a Gavà a la tarda. La llista de convocats presenta les novetats de Gumbau i Abeledo. Gerard López ha convocat als següents 18 jugadors: Suárez, Varo, Palencia, Nili, Martínez, Tarín, Marlon, Moisés, Sarsanedas, Xemi, Fali, Carbonell, Perea, Aleñá, Gumbau, Abeledo, Mujica i Dani Romera. Es queden fora per decisió tècnica Vilanova, Borja López i Kaptoum. Paik està amb la selecció coreana, mentre que es perden el partit per lesió Marc Cardona i Jesús Alfaro. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut