Gerard López: “Hem de continuar aprofitant la bona dinàmica”

Gerard López: “Hem de continuar aprofitant la bona dinàmica”

El tècnic del filial no es refia de la classificació del rival d’aquesta jornada i espera seguir amb el bon nivell de joc

El Barça B visita el CD Eldenc, actualment cuer de la taula, aquest diumenge (17 h / Barça TV). Després de la bona ratxa que travessa el filial, amb tres victòries consecutives, el tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a Barça TV:

Declaracions Gerard López:

“Les últimes setmanes l’Eldenc es troba en una dinàmica diferent de la que tenia en començar la temporada. El tercer entrenador realment l’ha encertat, i, dels últims tres partits, n’han guanyat un, n’han empatat un altre i van perdre l’altre dia a Gavà, però anaven guanyant fins al final”.

“Jugar al seu camp també et condiciona: gespa artificial, la gent també pressiona molt, i hem de respectar el rival com sempre fem. Tenim el màxim respecte a l’hora d’afrontar el partit”.

“Són tres punts iguals que els de la setmana passada, no m’importa la classificació, on siguin, només m’importa que els nanos ho demostrin al camp, això és el que intento inculcar-los. Tenim confiança en el treball que s’està fent, però mai relaxació”.

“Portem una bona dinàmica de resultats i de joc. Hem recuperat l’encert a dalt, i està clar que això és molt llarg. La categoria té les seves trampes al llarg de la temporada i ara hem de continuar aprofitant la bona dinàmica de resultats. L’equip hi està molt ficat, la gent està molt bé als entrenaments”.

Vilanova i Abeledo, novetats a la llista

L’equip ha marxat aquest dissabte cap a Elda, on descansarà abans del duel de diumenge a la tarda al Nuevo Pepico Amat. La llista de convocats és la següent: Suárez, Josep M., Palencia, Tarín, Borja López, Moisés, Vilanova, Fali, Sarsanedas, Carbonell, Gumbau, Xemi, Alfaro, Perea, Aleñá, Abeledo, Marc Cardona i Mujica. Hi ha dos jugadors que han estat citats pel primer equip de Luis Enrique, Marlon i Nili, i es perden el partit, a més dels lesionats Varo i Kaptoum. El defensa Martínez queda desconvocat per decisió tècnica després d’haver jugat tots els minuts, mentre que Dani Romera es perd el matx per sanció i Paik, per estar amb la seva selecció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut