Barça B – CD Alcoià: Duel pel liderat!

18 hores (Barça TV): Els de Gerard López volen guanyar el segon classificat i augmentar la distància, que ara mateix és de dos punts

El Barça B rep la visita de l’Alcoià, el seu perseguidor a la taula, el segon classificat, aquest dissabte (18 h / Barça TV) al Mini amb entrada gratuïta per als socis blaugrana i amb entrades a partir de 3 euros per a la resta d’aficionats.

La tercera peça del Tourmalet

Primer va ser l’Hèrcules; després, el Vila-real B, i ara arriba l’Alcoià. Serà el tercer partit d’aquest particular Tourmalet del filial. De moment, suma tres punts de sis possibles. La victòria d’aquest dissabte, a més de significar un bon bagatge en aquest Tourmalet, té premi doble, perquè trauria tres punts directes al segon classificat, l’Alcoià. Els de Toni Seligrat van perdre l’últim partit a domicili, al camp del Cornellà (1-0), mentre que la jornada passada van guanyar remuntant al Gavà (2-1).

Tots els disponibles, convocats

L’equip es concentra aquest dissabte al matí i dinen junts abans d’afrontar el partit al Miniestadi. Gerard López ha citat tots els jugadors disponibles, i abans del partit haurà de descartar-ne dos. Es perden el partit per lesió Tarín, Martínez i Marc Cardona. Si per a algun jugador serà un partit especial és per a Jesús Alfaro. L’extrem de La Palma del Condado va jugar les dues últimes temporades a l’Alcoià i guarda un gran record dels blanc-i-blaus. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut