Fali: “Serà un partit de molta paciència, però tenim equip per guanyar tots els partits”

Fali: “Serà un partit de molta paciència, però tenim equip per guanyar tots els partits”

El jugador del Barça B i amb passat llevantinista ha repassat el moment del filial i el partit de dissabte

Dissabte a les 18 hores el Miniestadi rebrà la visita de l’Atlètic Llevant, l’equip menys golejat de la Lliga i contra el qual el Barça B buscarà la quarta victòria consecutiva. Rafael Giménez Fali, que va jugar al filial granota fa unes temporades, ha repassat el moment de l’equip de Gerard López i el partit de dissabte.

Declaracions de Fali:

"El Llevant B sempre ha estat un equip competitiu, és l’equip menys golejat de la categoria amb 20 gols rebuts i això diu molt. Dissabte serà un partit de molta paciència, però crec que tenim equip per guanyar tots els partits i hem de demostrar-ho dia a dia. Depenem de nosaltres, sempre dic el mateix, crec que som el millor equip de la categoria i ho estem demostrant".

“Dissabte si tenim la sort de marcar el primer gol als primers quinze minuts el partit s’obrirà més, però és un equip al qual és molt difícil marcar un gol. Sabem que serà un partit dur, de molta paciència, de moure la pilota ràpid, i la primera oportunitat que tinguem l’hem d’aprofitar. La veritat és que els nostres davanters la setmana passada van marcar els tres, i han de continuar en aquesta línia, la primera que tinguin que vagi a la xarxa”.

“Com recorden Fali al Llevant? Doncs un tio fort, de carisma molt fort, molt competitiu, com sóc, així. Potser allí aquell any no estava tan centrat com aquí, el Barça m’ha centrat, el míster, els meus companys, el Club... La veritat és que tothom m’està ajudant molt, no sóc com abans en aquest sentit. Però al terreny de joc sóc el mateix, vull guanyar sempre, no m’agrada perdre ni a les bales, sempre ho dic”.

“Cadascú ha d’aportar alguna cosa a l’equip. Els defenses hem de treballar al màxim per tenir la porteria a zero, jo intento ajudar els companys i animar-los en el sentit que, si en surt alguna de malament, la següent ha de sortir bé, no s’ha d’abaixar mai el cap, sempre amunt. Després d’un error sempre ve una altra jugada i és la que s’ha de fer bé”.

“Jo sempre vull jugar; després de la sanció, doncs també. L’equip va guanyar, tot i que es pateix més a la grada que a baix, al camp. Vam guanyar molt bé el Gavà i ara hem de tornar-hi. No podem fallar perquè hi som nosaltres i l’Alcoià, i ells no estan fallant, però depenem de nosaltres mateixos”.

“On ens juguem els caramels són en aquestes últimes deu o quinze jornades, i és ara quan hem de demostrar-ho. Jo vull quedar primers, et dóna molt avantatge al play-off. Jo he jugat play-off com a segon i com a tercer, és una sensació molt bona, però al final només et val guanyar. S’ha de lluitar pel primer lloc, crec que l’objectiu ja no és fer play-off, és ser campions de Lliga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut