Barça B – AE Prat: El títol de campió de Lliga és a tocar

Barça B – AE Prat: El títol de campió de Lliga és a tocar

17 hores (Barça TV i Facebook Live): Els de Gerard López volen proclamar-se campions de Lliga al Mini davant la seva afició

El Barça B rep la visita del Prat, ara mateix 18è classificat amb 34 punts, aquest dissabte (17 h / Barça TV) al Mini amb entrada gratuïta per als socis i amb entrades a partir de 3 euros per a la resta d’aficionats, com ja és habitual. El Prat arriba al Mini amb la salvació a set punts, molt complicada però no impossible, ja que molts equips de la part baixa s’enfronten entre ells en les jornades finals. En el partit de la primera volta, que va ser molt igualat, els de Gerard López van empatar (0-0) al Sagnier. Si el Barça aconsegueix guanyar es proclamarà matemàticament campió del grup 3 de Segona Divisió B, un fet que no passa des de fa 15 anys.

Declaracions de Gerard López:

“Tenim la segona oportunitat de certificar aquest campionat de grup. La bona notícia és que pot ser al Mini, davant la nostra gent. Aquest és l’objectiu”.

“Hem preparat el partit del Prat com qualsevol dels altres 35 que portem en Lliga”.

“Ens il·lusiona molt, i demostra que durant tota la temporada has estat l’equip més regular. Et dóna un avantatge d’una eliminatòria directa per l’ascens a Segona A. Tens dues oportunitats: si perds la primera eliminatòria, encara en tens una altra”.

“El Prat va començar molt bé la Lliga i a poc a poc ha anat perdent el punt de confiança. A la segona volta ha tingut problemes, i vénen amb la necessitat de sumar i això fa que siguin perillosos”.

La llista, el dia del partit

Pendents de la convocatòria del primer equip de Luis Enrique per al derbi, el Barça B donarà a conèixer la convocatòria el mateix dissabte amb les baixes per lesió ja conegudes de Jose Suárez, Tarín, Moisés i Rafa Mujica, a més de la de Nili, malalt amb amigdalitis. A més, Gerard també té les baixes de Xemi i Alfaro per sanció. Aquest divendres s’han entrenat amb l’equip els juvenils Sergi Puig, Cucurella, Mboula, Busquets i Morer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut