Barça B – CyD Lleonesa: Tot preparat per traçar el camí

Barça B – CyD Lleonesa: Tot preparat per traçar el camí

19 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López volen encarar l’eliminatòria al Miniestadi i estar més a prop de l’ascens

El Barça B rep la visita de la Cultural Lleonesa en l’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona A. Els lleonesos arriben al Miniestadi després de fer el rècord de punts de Segona B, amb 86, i de ser l’equip més golejador de la categoria. Això sí, al davant tindran un Barça B que fa 14 partits que no coneix la derrota i un Miniestadi ple per ajudar els nois de Gerard López a aconseguir un bon resultat de cara a la tornada al Reino de León el diumenge vinent. La Cultural té les baixes per lesió de Samu Delgado i Jose León, mentre que Regalón és baixa per sanció.

Tothom necessita una entrada

Com ja s’ha informat durant la setmana, és imprescindible tenir una entrada física per poder entrar al Miniestadi aquest vespre. Els socis en tenen una de gratuïta per a ells més una per a l’acompanyant, però s’ha de retirar a les taquilles del Camp Nou durant el dia d’avui. La resta de preus són de 9 euros a Tribuna, 6 a Lateral i 3 a Gol. Si abans del partit encara quedessin entrades disponibles, les taquilles de Gol Nord del Miniestadi obriran a partir de les 17 hores. S’espera una gran assistència de públic per fer costat al seu equip en la lluita per l’ascens.

Entrenament al Mini i concentració

Aquest divendres a la tarda l’equip es va entrenar a l’escenari del partit, el Miniestadi, en una sessió suau. Després, tots els disponibles van marxar concentrats a un hotel de Sitges, on descansen fins abans del duel. Qui no hi podrà ser són els lesionats Jose Suárez, Tarín, Moisés i Rafa Mujica, a més de Paik, que està amb la seva selecció. Nili ja s’ha recuperat i té l’alta mèdica, i Gerard també recupera Borja López després de sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut