Marc Cucurella, renovat

Marc Cucurella, renovat

El jugador del Barça B ha signat el seu contracte per a les properes dues temporades ampliables a dos anys més

El jugador del Barça B Marc Cucurella ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona. L’acord, per a les properes dues temporades ampliables a dos anys més, s’ha signat aquesta tarda a les oficines de la Ciutat Esportiva del Club amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elias, i del mànager esportiu de l’Àrea de Futbol, Josep Segura. La seva clàusula de rescissió serà de 12 milions d’euros les primeres dues temporades i de 30 milions si es fa efectiva l’ampliació del contracte.

Marc Cucurella, de 18 anys i nascut a Alella, va començar la temporada 2016/2017 al Juvenil A de Gabri Garcia i el 26 de novembre va debutar amb el Barça B en el partit que el filial va guanyar al Mini Estadi contra L’Hospitalet per 4-0. Des d’aleshores, el defensa s’ha guanyat un lloc al lateral esquerre de l’equip de Gerard López on ha disputat 17 partits, entre lliga regular i play off d’ascens, completant 1.460 minuts de joc a la Segona Divisió B.

Cucurella, el desè jugador que ha debutat al Barça B amb Gerad López a la banqueta, va arribar al FC Barcelona la temporada 2012-2013 on va formar part del Cadet B que es va proclamar campió de Lliga amb Franc Artiga a la banqueta. La temporada següent, la 2013-2014, també va guanyar la Lliga amb el Cadet A de Quique Álvarez. La temporada 2014-2015 puja al Juvenil B i des de la temporada 2015-2016 ha format part de la plantilla del Juvenil A de Gabri Garcia, on aquest any ha contribuït, amb la seva gran aportació en el primer tram de la temporada, a guanyar el títol de Lliga. Cucurella ha estat internacional en les categories Sub-16, Sub17 i Sub 19.

Declaracions de Cucurella

“El meu primer objectiu era seguir al Barça i créixer en el Club més gran del món. Ara s’ha fet realitat. Hem arribat a un acord les dues parts i estic molt content i amb ganes de que comenci la temporada”.

“El Barça m’ha demostrat que confia en mi i jo, com sempre, ho donaré tot per aquesta samarreta. Tant de bo algun dia pugui debutar al primer equip. Em queden molts anys al Club en els que espero seguir progressant i aprenent amb l’ajuda del entrenadors. Aquí, a la Masia, ho he aprés tot: els valors i una idea de futbol molt clara que respecto molt i que crec que es la millor per guanyar. Ara espero seguir aprenent amb aquest sistema de joc que em fa sentir molt còmode i, com he dit, poder arribar un dia al Camp Nou on van jugar ídols meus d’infància, com ara Ronaldinho o Eto’o”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut