Vitinho reforça el filial

Vitinho reforça el filial

El mitjapunta brasiler, que arriba cedit del Palmeiras, ha signat el seu contracte amb el FC Barcelona

El FC Barcelona ha tancat la incorporació del jugador Victor Hugo Santana Carvalho, conegut futbolísticament com Vitinho, pel Barça B fins al 30 de juny de 2018 en forma de cessió procedent del Palmeiras, amb una opció de compra. Vitinho, nascut a Sao Paulo el 4 de març de 1998, ha signat el seu contracte aquest dimarts amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías, i del mànager esportiu de l’Àrea de Futbol, Josep Segura. El jugador brasiler s’incorporarà aquest dimecres a la pretemporada del primer equip a les ordres d’Ernesto Valverde.

Vitinho ha estat internacional a totes les categories inferiors del Brasil i ja ha debutat al primer equip del Palmeiras, al que va arribar a les seves categories inferiors amb 13 anys i amb qui té contracte fins al 2021. Vitinho és un jugador que tant pot actuar com a interior dret com de mitjapunta. És un futbolista vertical, ràpid, molt creatiu, amb bon regat i que es capaç de donar molt bones assistències als davanters. Amb la selecció brasilera sub-20 va ser escollit millor jugador del Torneig de Bellinzona disputat a Suïssa.

Declaracions de Vitinho

“Estic molt content. Sempre he estat un gran seguidor del Barça, el millor club del món, i ara podré jugar al mateix club on van triomfar Rivaldo, Ronaldinho i Dani Alves i ara triomfa el meu ídol: Neymar”

“L’any 2014 vaig venir a Catalunya a jugar el MIC amb la selecció del Brasil. Vam guanyar el torneig i vaig poder conèixer el Camp Nou. Quan el vaig veure, el primer que vaig pensar és que m’agradaria molt jugar en un estadi tan impressionant. Ara ho donaré tot al Barça B perquè un dia aquest somni sigui una realitat i pugui debutar al primer equip”

“Sóc un mitjapunta que jugo entre línies i m’agrada molt jugar pels companys per generar situacions de gol i de superioritat amb les meves passades. Crec que al Barça, pel seu estil, milloraré molt el meu joc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut