Barça B – Real Valladolid: Començar la segona volta com la primera

Barça B – Real Valladolid: Començar la segona volta com la primera

16 hores (LaLiga123 TV): Els de Gerard López volen començar l’any i la segona volta al Mini amb una victòria de prestigi

Avui és el torn de començar el camí de la segona volta al Miniestadi contra el Reial Valladolid, un rival que el filial ja va superar en la primera jornada de Lliga al seu estadi (1-2) en un gran partit dels de Gerard López. Ara buscaran repetir aquella gesta per sortir de les posicions de descens i encarar la segona volta de la millor manera.

Un Valladolid també necessitat

L’equip de Luis César Sampedro arriba al duel del Mini també necessitat de punts, a la zona mitjana de la classificació però lluny de les posicions capdavanteres que haurien d’ocupar a priori a principi de temporada. Luis César ha convocat els següents 18 jugadors: Masip, Becerra, Antoñito, Moyano, Kiko Olivas, Calero, Deivid, Nacho, Anuar, Cotán, Borja, Luismi, Hervías, Óscar Plano, Míchel, Toni, Chris Ramos i Mata.

Jose Arnaiz, la gran novetat

Els 18 jugadors convocats són els següents: Jokin Ezkieta, Cucurella, Martínez, Fali, Choco Lozano, A. Ortolá, Palencia, Jose Arnaiz, R. de Galarreta, R. Mujica, C. Pérez, Vitinho, David Costas, Abel Ruiz, O. Busquets, J. Cuenca, Miranda i Sergio Gómez. Són baixa per lesió Sarsanedas, Marc Cardona i D. Concha. Aleñá ho és per sanció, mentre que Rivera no podrà participar per no haver arribat a temps la fitxa federativa. Són baixa per decisió tècnica Daniel Morer, R. Tarín, Alfaro, Santi Bueno, Moisés, Samu Araujo i Varo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut