Reial Oviedo – Barça B: Volen lluitar per la quarta victòria consecutiva a domicili

Reial Oviedo – Barça B: Volen lluitar per la quarta victòria consecutiva a domicili

21 hores (Gol): Els de Gerard López volen continuar escalant posicions a la classificació, ara contra un dels equips més potents de la categoria

Després d’aconseguir quatre victòries i un empat en els últims sis partits, els de Gerard López volen continuar allargant el bon moment de l’equip en aquesta segona volta i seguir ferms a domicili, on han guanyat els últims tres enfrontaments, a Tenerife, Còrdova i Lugo. Ara intentaran fer-ho a Oviedo, un dels estadis més complicats de la Lliga, el Carlos Tartiere, on s’espera un ambient de gala.

Un Oviedo de play-off

L’equip que entrena Anquela ocupa la cinquena posició a la taula amb 45 punts, 11 més que el Barça B i a només 5 de les posicions d’ascens directe, unes places que ara ocupen Osca i Rayo Vallecano. El balanç és de 12 victòries, 9 empats i 7 derrotes en el que va de temporada, amb 40 gols marcats i 31 de rebuts. En el duel de la primera volta els d’Aquela es van emportar un punt del Miniestadi gràcies a un gol de Carlos Hernández, que va empatar la diana inicial de Jose Arnaiz (1-1).

Els 18 convocats

L’equip es troba descansant a Oviedo des de dijous a la nit, on va arribar via Avilés des de Barcelona. Els 18 jugadors convocats són els següents: Cucurella, R. Tarín, Rivera, Nahuel, Aleñá, Marc Cardona, M. Hongla, A. Ortolá, Palencia, Ballou, C. Pérez, David Costas, M. McGuane, Varo, Abel Ruiz, J. Cuenca, Miranda i Riqui Puig. Són baixa per lesió Martínez, Sarsanedas, Jose Arnaiz i O. Busquets, mentre que Daniel Morer, Vitinho i Samu Araujo ho són per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut