Barça Atlètic – UE Cornellà: Duel català per seguir sumant

Barça Atlètic – UE Cornellà: Duel català per seguir sumant

(16:30 hores, Esport3 i FEF TV) El filial blaugrana afronta la recta final de la Lliga en ratxa i amb molt bones sensacions de joc

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (16:30 hores) el duel català de la jornada 29 del grup 1 de Primera Federació. El filial blaugrana rep la UE Cornellà al Johan Cruyff amb l’objectiu de mantenir la bona ratxa de resultats i les bones sensacions de joc de les darreres jornades.

Bon moment dels dos equips

El conjunt dirigit per Rafa Márquez acumula nou jornades consecutives sense perdre, amb un balanç de set victòries i dos empats en aquest tram. El bon moment que viu l’equip l’ha situat en tercera posició amb 51 punts, només per darrere del Deportivo de la Corunya, que en té 55, i el RC Celta Fortuna que en té 51, però en amdós casos amb un partit més disputat. En cas de victòria blaugrana aquest diumenge, se situarien de nou, segons a un punt del líder.

Al davant hi haurà un Cornellà que suma 34 punts i que acumula tres victòries i quatre empats en les últimes set jornades. Una ratxa que li ha permès sortir de la zona de descens en un moment clau de la temporada. “En el tram final de la Lliga, tots els equips milloren”, deia en Rafa Márquez en aquest sentit en la prèvia del partit.

Cal recordar que en el partit de la primera volta, disputat el 26 de novembre al Municipal de Palamós-Costa Brava, el Barça Atlètic es va imposar al Cornellà amb un resultat de 0-2, amb gols de Moha de penal i de Pau Víctor.

Baixes per convocatòries internacionals

El filial blaugrana disposarà de 18 jugadors per al partit contra el Cornellà, en una llista marcada per les absències per compromisos internacionals. Sergi Domínguez, Cuéllar, Mikayil, Darvich, Kochen i Bernal són els absents, a més d’altres juvenils com Cubarsí, Héctor Fort o Marc Guiu, entre d’altres. A més, cal afegir les baixes per lesió que arrossega l’equip des de fa setmanes: Trilli, Ángel Alarcón, Aleix Garrido, Iker Goujon, Biel Vicens i Pelayo. Sis juvenils completen la llista de convocats.

Amb tot això, els jugadors convocats són els següents: Astralaga, Marc Vidal, Gerard Martín, Mbacke, Marc Casadó, Moha Moukhliss, Percan, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Naim, Pau Prim, Cristo, Olmedo, Cuenca, Nil Calderó i Brian Fariñas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut