Juliano Belletti s’incorpora al cos tècnic del Barça Atlètic

Juliano Belletti s’incorpora al cos tècnic del Barça Atlètic

L’exjugador brasiler s’integra en l’equip de treball de Rafa Márquez com a tècnic assistent, desenvolupant una tasca similar a la dels darrers mesos al Juvenil A

Juliano Belletti s’incorpora des d’aquesta setmana al cos tècnic del Barça Atlètic com a tècnic assistent de Rafa Márquez. L’exjugador brasiler, que va vestir la samarreta del primer equip del Barça entre els anys 2004 i 2007 i va ser protagonista de la consecució de la Champions League de Paris el 2006 amb el gol decisiu, desenvoluparà una tasca similar a la dels darrers mesos al cos tècnic del Juvenil A.

Durant els anys que va ser jugador del Barça va ser company d’equip de Rafa Márquez, i ara tornaran a coincidir com a entrenadors, amb l’objectiu comú de formar els jugadors joves de cara a la carrera professional.

Abans de tornar al Barça, un cop retirat com a jugador, Belletti havia tingut dues experiències a les banquetes. L’any 2021 va ser entrenador assistent al primer equip del Cruzeiro EC, i des del setembre del 2022 fins al juny del 2023 va ser l’entrenador de l’equip Sub-20 del Sao Paulo FC.

_MGA6792

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut