Txus Alba, traspassat al Ternana

Txus Alba, traspassat al Ternana

El FC Barcelona i el club italià han arribat a un acord per al traspàs del migcampista, i el Club es reserva un 50% d'una futura venda

El FC Barcelona i el Ternana Calcio han arribat a un acord per al traspàs del jugador Txus Alba al conjunt italià. El club blaugrana es reserva un 50% d’una futura venda del jugador.

El Club expressa públicament el seu agraïment a Txus Alba per la professionalitat, el compromís i la dedicació i li desitja sort i èxits en el futur.

Cinc anys de blaugrana

Txus Alba va arribar al FC Barcelona la temporada 2018/19 per incorporar-se al Cadet A després d’haver passat per les categories inferiors de l’Espanyol i de la Damm. Després de la seva primera temporada al Club, va fer el salt a la categoria juvenil, i en la temporada 2021/22 va ser un dels protagonistes del doblet de Lliga i Copa de Campions aconseguit pel Juvenil A blaugrana dirigit per Òscar López.

L’estiu del 2022 va formar part del grup de jugadors juvenils que van fer el salt al Barça Atlètic i que van formar part del nucli del filial blaugrana durant el curs 2022/23. Amb Rafa Márquez a la banqueta, Txus Alba va ser un jugador important, ja que va disputar un total de 31 partits, 22 d’ells com a titular, i va marcar un gol.

Ara, amb 20 anys, Txus Alba continuarà la seva carrera futbolística al Ternana de la Serie B italiana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut