Àlex Valle, cedit al Llevant UD

Àlex Valle, cedit al Llevant UD

El FC Barcelona i el Llevant UD han arribat a un acord per a la cessió del jugador Àlex Valle fins al 30 de juny del 2024

El FC Barcelona i el Llevant UD han arribat a un acord per a la cessió del jugador Àlex Valle fins al 30 de juny del 2024.

Culer des del 2014

Nascut el 25 d’abril del 2004, Àlex Valle va arribar al FC Barcelona la temporada 2014/15 procedent del Sant Gabriel en el primer any de la categoria aleví. Des d’aleshores, va anar avançant categories, passant del Futbol 7 al Futbol 11, i es va anar formant com a jugador i persona, adaptant-se a la posició de lateral esquerre. En la temporada 2021/22 va ser una peça clau en el doblet de Lliga i Copa de Campions del Juvenil A.

En el curs anterior, tot i ser encara jugador juvenil, el lateral va ser un dels fixos en les alineacions del Barça Atlètic. Amb el filial, Àlex Valle va participar en 19 partits de Lliga en la 1a Federació, 18 dels quals com a titular (1.606 minuts). A més, també va disputar tres partits com a titular en la fase de grups de la UEFA Youth League amb el Juvenil A.

A la segona volta de la Lliga, Àlex Valle va marxar cedit al FC Andorra per agafar experiència en la Segona Divisió. I enguany, ha iniciat la pretemporada amb dinàmica del primer equip. Ara, marxa cedit al Llevant per seguir agafant experiència al futbol professional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut