Estanis, cedit a la Sampdoria

Estanis, cedit a la Sampdoria

El FC Barcelona i el club italià han arribat a un acord per a la cessió de l’extrem fins al 30 de juny del 2024, amb una opció de compra condicionada de 3 milions d’euros al final de temporada

El FC Barcelona i la Unione Calcio Sampdoria han arribat a un acord per a la cessió del jugador Estanis Pedrola per una temporada, fins al 30 de juny del 2024. L’acord inclou una opció de compra condicionada de 3 milions d’euros per part del club italià al final de la temporada. Per la seva part, el FC Barcelona es reserva una opció de recompra de 7 milions d’euros i un 50% d’una futura venda.

Dues temporades com a culer

Estanis Pedrola, nascut el 24 d’agost del 2003 a Cambrils, va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2021 per incorporar-se al Juvenil A blaugrana procedent de les categories inferiors del Reus. Tot i ser jugador del Juvenil A, durant la temporada 2021/22 va debutar amb el Barça Atlètic el 21 de novembre del 2021, contra l’Albacete, i tres jornades després es va estrenar com a golejador amb el filial, en el duel contra l’Atlètic Balears.

Unes setmanes després, l’extrem de Cambrils també va debutar oficialment amb el primer equip, disputant els últims minuts del Mallorca – Barça del 2 de gener del 2022. En la temporada 2022/23, ja com a jugador del Barça Atlètic, va ser un home clau en el filial de Rafa Márquez, amb vuit gols en els 23 partits que va disputar, 21 d’ells com a titular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut