Jordi Alba s’entrena amb el Barça Atlètic

Jordi Alba s’entrena amb el Barça Atlètic

El jugador del primer equip, que tancarà una extraordinària etapa al Club, ha entrenat amb el filial abans de concentrar-se amb la selecció espanyola

L’inici de la setmana d’entrenaments del Barça Atlètic ha comptat amb la novetat de Jordi Alba, que s’ha exercitat amb el filial blaugrana abans de concentrar-se amb la selecció espanyola.

El futbolista de l’Hospitalet, que tancarà una llarga i exitosa trajectòria al Club de la seva vida, ha estat un més en els entrenaments dirigits per Rafa Márquez en la setmana de preparació del partit de tornada de la primera eliminatòria del Play-off d’ascens contra el Real Madrid Castilla.

Jordi Alba coneix la gran majoria d’integrants de l’equip, ja que en algun moment de la temporada han participat en entrenaments del primer equip, i ha estat rebut amb els braços oberts al Camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les sessions, a més, també han estat supervisades per l’staff tècnic del primer equip.

El lateral esquerre, d’aquesta manera, ha continuat entrenant de cara a la disputa de la Nations League amb la selecció espanyola. Alba es concentrarà el proper divendres amb el combinat de Luis de la Fuente juntament amb els seus encara companys Gavi i Ansu Fati.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut