L'últim adeu de Jordi Alba

L'últim adeu de Jordi Alba

El lateral s'ha acomiadat del club de la seva vida en un acte molt emotiu i ple de reconeixements cap a un culer de per vida

H18TÒRIC. Amb aquest emblema, Jordi Alba s'ha acomiadat del FC Barcelona. El jugador ha dit adeu al club de la seva vida en un acte a l'Auditori 1899 on s'han viscut moments veritablement emocionants. El d'Hospitalet s'ha convertit en una llegenda blaugrana i s'ha acomiadat com el millor lateral esquerre de la història del Barça on ha deixat records en forma de títols però també en forma de memòries gràcies al seu joc precís i a unes assistències memorables.

En aquesta jornada, Jordi Alba ha estat el protagonista de la tarda. Amb les seves millors gales i acompanyat de família i amics ha estat el darrer a trepitjar la catifa vermella per entrar a l'Auditori 1899. Un espai que també ha vist la presència dels integrants de la primera plantilla culer, staff tècnic, membres de la Junta Directiva o altres exjugadors com Gerard Piqué, Moyà o Juanfran.

Emocions a flor de pell

L'acte s'ha iniciat amb un emotiu discurs del protagonista. Jordi Alba ha començat adreçant-se a l'afició per agrair "el moment més especial de la seva carrera a Can Barça, el seu comiat". Ni en l'esdeveniment més commovedor de la seva trajectòria ha deixat de banda la seva faceta més bromista. Entre acudit i acudit, el de l'Hospitalet ha volgut recordar a totes les persones que l'han acompanyat durant aquest temps, sobretot la seva família. Visiblement emocionat el lateral esquerre s'ha desfet en agraïments per a tot el seu cercle més proper.

De la mateixa manera que s'ha acomiadat l'Spotify Camp Nou, també ho ha fet el de l'Hospitalet: "no és un adeu, és un fins aviat i estaré encantat de tornar sempre que em necessiteu". L'Estadi vol tornar a lluir fort i acollir als culers i Jordi Alba vol retornar en un futur al Club perquè "forma part de la seva vida".

Elogis per un H18STÒRIC

L'Auditori 1899 ha lluït com mai en un acte ple de cares conegudes que no han volgut perdre l'ocasió d'elogiar al protagonista. Començant pel seu cercle més proper amb el seu germà i la seva dona deixant un dels moments més emotius amb els seus fills sobre l'escenari. Passant per Piqué, amb qui ha recordat els moments més graciosos de la seva conjunta trajectòria, i arribant als elogis dels seus companys de la plantilla.

Sergio, Roberto, Ter Stegen, Pedri, Ferran, Eric i fins a l'últim jugador del primer equip ha volgut dedicar unes paraules al lateral esquerre. Fins i tot excompanys com Moyà, Juanfran, Messi, Iniesta o Luis Suarez s'han desfet en elogis cap al "18" blaugrana. Sens dubte, un moment especial per Jordi Alba que ha reviscut moments inoblidables de la seva carrera.

Un referent dins i fora el terreny de joc

Bona persona i referent han estat les paraules més repetides pels assistents a l'acte. I és que tothom ha coincidit en el fet que Jordi Alba ha estat una peça essencial en el vestidor, tant pel joc com per la dinàmica de l'equip.

Ja en les acaballes de l'acte i després d'un joc on Alba havia d'endevinar en quin any i a quin partit corresponia cada imatge que apareixia a la pantalla, i que, ha clavat completament, ha estat el torn de les intervencions de Xavi Hernández i Joan Laporta.

Dos discursos plens d'estima i admiració. Xavi s'ha sincerat amb el lateral sobre la dificultat d'aquesta temporada de gestionar la no titularitat de l'històric lateral esquerra, mentre que el president ha volgut agrair cada any del jugador a Can Barça i ha recalcat que "el Club sempre serà casa seva"

Jordi Alba: "Marxo feliç"

En el seu discurs final i que ha servit per tancar l'acte, Jordi Alba ha tornat a brillar. Donant les gràcies a tothom, el tercer capità blaugrana ha confessat que "marxa feliç i amb el cap ben alt. Res és etern tot i que m'hagués agradat estar més anys aquí. Ho he donat tot pel club". Un punt final rodó que ha donat pas a un aplaudiment que hauria de ser infinit Gràcies, Jordi Alba.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut