Èxode d'internacionals al Barça Atlètic

Èxode d'internacionals al Barça Atlètic

El tècnic Rafa Márquez no podrà comptar amb Arnau Tenas, Chadi Riad, Diounkou, Víctor Barberà i Ilias Akhomach durant la setmana ni tampoc en el proper partit

El Barça Atlètic ha arrencat una nova setmana d’entrenaments després de la important victòria a domicili contra el Real Unión de Irún (0-1). I ho ha fet ja sense els jugadors internacionals de la plantilla, que s’han anat concentrant amb les respectives seleccions per afrontar els propers compromisos.

D’aquesta manera, Rafa Márquez no podrà comptar en els propers dies amb Arnau Tenas, Chadi Riad, Diounkou, Víctor Barberà i Ilias Akhomach, que tampoc estaran disponibles en el proper partit del Barça Atlètic el dissabte (19 hores) al camp del CE Sabadell.

Arnau Tenas

El porter i capità del filial blaugrana ha estat convocat un cop més amb la selecció espanyola Sub21, que afronta dos partits amistosos en els propers dies. El primer serà el divendres 24, a Almeria, contra la selecció de Suïssa. Uns dies més tard, el dimarts 28, el duel serà contra França a la localitat de Vannes.

Chadi Riad

El central blaugrana s’estrena en una convocatòria de la selecció absoluta del Marroc, després d’haver estat internacional en diverses categories inferiors. Chadi disputarà també dos partits amistosos. El primer serà el dissabte 25, a Tànger, contra Brasil. El dimarts 28, el blaugrana s’enfrontarà amb la seva selecció a la del Perú al Civitas Metropolitano de Madrid.

Alpha Diounkou

El ‘6’ del Barça Atlètic ha estat citat pel combinat Sub23 del Senegal per a un doble enfrontament contra Mali, corresponents a la classificació per a la Copa d’Àfrica de Nacions de la categoria. Diounkou i la seva selecció, on també ha estat seleccionat l’exblaugrana Moussa Ndiaye, jugaran el dimecres 22 a Senegal i el dimarts 28 a Mali.

Víctor Barberà i Ilias Akhomach

Els dos atacants blaugrana formen part de la convocatòria de la selecció d’Espanya Sub19 per a la Ronda Élite, corresponent a la classificació per a l’Europeu de la categoria d’aquest estiu. Víctor Barberà i Ilias Akhomach comparteixen convocatòria amb altres companys del Club, com Ángel Alarcón, Arnau Casas i Dani Rodríguez, del Juvenil A. Jugaran tres partits: contra Dinamarca, el dimecres 22 a Almendralejo; contra Luxemburg, el dissabte 25, i contra Ucraïna, el dimarts 28, tots dos a Villanueva de la Serena.

D’altra banda, diversos jugadors del Juvenil A i el Juvenil B blaugrana també han estat inclosos en la llista d’Espanya Sub17 per disputar un minitorneig de classificació per a l’Europeu de la categoria. Els jugadors citats són Héctor Fort, Albert Navarro, Pau Prim, Pau Cubarsí, Marc Guiu i Alexis Olmedo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut