Real Unión - Barça Atlètic: Victòria en el temps afegit (0-1)

Real Unión - Barça Atlètic: Victòria en el temps afegit (0-1)

Els blaugranes sumen la seva tercera victòria fora de casa amb un gol agònic del Pocho Román

El Barça Atlètic suma ja sis partits consecutius sense perdre a la Primera Federació després de guanyar al Real Unión per 0-1, gràcies al gol agònic del Pocho Román en temps afegit. Amb aquesta victòria els blaugranes sumen de tres per tercera vegada aquesta temporada i continuen amb les bones sensacions de les últimes setmanes.

 

Màxim equilibri

Els primers 45 minuts han estat d'igualtat màxima entre dos equips, que han intentat buscar el gol sense encert. Tant el Barça com el Real Unión no han estat capaços de crear ocasions clares a cap de les dues porteries.

Els blaugranes han intentat crear molt de perill per les dues bandes amb dos extrems molt hàbils, Luismi Cruz i Estanis Pedrola. Precisament, les dues més perilloses del primer temps han estat seves. Primer el català després d'una gran jugada col·lectiva que ha aturat Txusta amb problemes (min. 12). I després amb un xut de rosca de l'andalús que ha sortit fregant el pal (min. 25).

Per part dels locals, les dues més clares les ha tingudes Nacho Sánchez, això sí, han acabat ambdues ocasions sortint per damunt de la porteria defensada per Arnau Tenas.

Gol agònic

A la represa els blaugranes han sortit millor al terreny de joc, i han tingut dues ocasions en els primers minuts. Però el xut d'Alvaro Núñez l'ha aturat el porter amb dificultats, mentre que el d'Estanis Pedrola ha sortit alt. L'extrem de Cambrils ha estat el jugador més perillós del Barça Atlètic durant tot el partit, buscant de totes les maneres possibles superar la defensa basca.

El Barça era el que més ocasions creava, però la més clara del segon temps ha estat dels locals. I és que Rivero ha rematat per damunt de la porteria una gran centrada al segon pal, el migcampista s'havia quedat totalment sol i no ha pogut rematar bé davant Arnau Tenas.

I finalment, quan ja semblava que el partit s'acabava amb el 0-0 inicial, ha aparegut el Pocho Román per estrenar-se com a golejador blaugrana en temps afegit. L'argentí ha rebut una pilota llarga i davant el porter, ha definit amb molta qualitat per donar-li els tres punts al Barça.

FITXA TÈCNICA

Real Unión: 0

Barça Atlètic: 1

Real Unión: Txusta, González, Montoro, Pérez, Santos (Aranburu, min. 81), Luque (Seguin, min. 81), Beobide (Azkue, min. 71), Sánchez, Rivero, Bravo (Alain, min.60) i Jon Ander (Andrada, min. 71).

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Dionkou, Chadi Riad, Pelayo, Álvaro Núñez, Moha, Casadó, Carbonell (Txus Alba, min. 67), Estanis Pedrola (Fabio Blanco min. 85), Victor Barberà (Roberto, min. 71), Luismi Cruz (Pocho Román, min. 71).

Gols: 0-1, Pocho Román (min. 90).

Àrbitre: Francisco José Ortega Herrera. Que ha amonestat amb targeta groga a Estanis Pedrola, Roberto i Txus Alba del Barça.

Foto: Gari Garaialde.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut