Real Murcia – Barça Atlètic: Partit d’alçada en un ambient de luxe

Real Murcia – Barça Atlètic: Partit d’alçada en un ambient de luxe

(19 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana afronta un duel directe contra un rival de la zona alta de la classificació davant d’uns 30.000 aficionats

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (19 hores) un partit amb caires especials en la jornada 26 de la 1a Federació. El filial blaugrana visita el Real Murcia a l’estadi Enrique Roca, antigament conegut com la Nueva Condomina, on s’espera que hi hagi prop de 30.000 aficionats. El conjunt local va penjar el cartell de Sold-out fa uns dies i ha programat activitats paral·leles al partit durant tot el dia en una jornada festiva.

Esportivament és un partit molt important per al Barça Atlètic per diversos motius. En primer lloc, perquè podria servir per confirmar les bones sensacions viscudes en l’última victòria per 3-0 contra l’Alcoyano. I, a més, perquè es tracta d’un duel directe entre equips de la zona alta de la classificació. El Murcia està instal·lat en posicions de play-off amb 41 punts, tres més que els blaugrana, que són setens amb 38. Una victòria, doncs, igualaria els dos equips en la classificació.

En la prèvia del partit, el tècnic Rafa Márquez va comentar que “més enllà de que ells estan a dalt, és una oportunitat per a nosaltres i també un partit per gaudir-lo”. Sobre el joc, va afirmar que “és un equip que encaixa pocs gols i serà important equivocar-nos el mínim possible o fer-ho lluny de la nostra porteria”. Sobre l’ambient que s’espera a l’estadi, el tècnic blaugrana va dir que “anar a un ambient així també ha de motivar encara més els nostres jugadors”.

Dues ratxes positives, cara a cara

El conjunt dirigit per Rafa Márquez només ha encaixat una derrota en les últimes nou jornades, en les quals ha sumat quatre victòries i quatre empats. Un bon moment de l’equip que es va confirmar la setmana passada amb un gran triomf a l’Estadi Johan Cruyff. Els partits fora de casa continuen sent l’assignatura pendent per als blaugrana, ja que només han guanyat dos partits com a visitants.

Els murcians, per la seva banda, són un dels equips més forts al seu estadi, ja que no hi perden des del 30 d’octubre del 2022. Des d’aleshores, han guanyat cinc partits i n’han empatat dos. L’equip dirigit per Mario Simón arribarà al partit després de quatre jornades sense perdre, amb dos victòries i dos empats.

Víctor Barberà torna a la llista

L’equip va completar aquest dissabte un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar en autocar cap a Múrcia. Ho va fer amb els 19 jugadors disponibles que formen la llista de convocats, en la qual destaca el retorn de Víctor Barberà, després de complir un partit de sanció. Les absències són Arnau Tenas i Estanis, convocats amb el primer equip, Sergi Rosanas, per lesió, i Ilias Akhomach, per sanció.

Amb tot això, la convocatòria la formen els següents jugadors: Nil Ruiz, Arnau Rafús, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Moha Moukhliss, Roberto, Aranda, Román Vega, Alvaro Nuñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Víctor Barberà i Pocho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut