Barça Atlètic – CD Alcoyano: Es retroben amb la victòria (3-0)

Els jugadors de Rafa Márquez aconsegueixen una victòria cinc jornades després

Victòria important per al Barça Atlètic per tornar a recuperar bones sensacions després de quatre partits seguits sense guanyar. Els blaugranes s’han imposat a l’Alcoyano a l’Estadi Johan Curyff per 3-0, gràcies al doblet d’Estanis Pedrola i un gol de Roberto. Amb aquesta victòria els culers empaten a punts amb les posicions de play-off amb un partit més.

Estanis Pedrola obre la llauna

Gran primera part dels homes de Rafa Márquez que han estat superiors als valencians en els primers 45 minuts. I no ha tardat molt a posar-se per davant en el marcador, gràcies a Estanis Pedrola, el clar protagonista del primer temps blaugrana. Primer ho ha intentat amb un xut llunyà que ha aturat fàcil Bañuz. Però un minut després no ha perdonat l’extrem de Cambrils, i després d’una jugada individual ha xutat ajustat al pal per avançar al Barça (1-0, min. 11).

A partir del gol culer, el Barça ha continuat sent l’equip que portava el domini del partit, fins i tot ha estat a punt d’augmentar la distància en el marcador amb una nova gran jugada d’Estanis. Abans del descans Roberto ha tingut una ocasió davant el porter valencià, però no l’ha pogut superar. Els blaugranes han dominat i han estat molt superiors en els primers 45 minuts de partit.

Sentència ràpida del partit

Si la primera part del Barça Atlètic havia estat bona, la segona part no ho ha estat menys. I és que a la primera ocasió que han tingut els jugadors de Rafa Márquez ha anat cap a dins de la porteria. El gol ha estat de Roberto qui no ha perdonat un refús que li ha caigut dintre de l’àrea després d’un xut de Luismi Cruz (2-0, min. 51).

I amb els blaugranes entonats després del 2-0 ha arribat el tercer en menys de 10 minuts. El que ha estat el segon gol d’Estanis Pedrola que ha aprofitat una centrada d’Álvaro Nuñez per sentenciar el matx. Minuts abans, l’extrem havia enviat una pilota al pal.

A partir del 3-0, Rafa Márquez ha començat a donar descans a jugadors habituals i hajn aguantat el resultat. Que ha significat tornar a sumar tres punts després de quatre partits consecutius sense guanyar.

LA FITXA

Barça Atlètic3

CD Alcoyano, 0

Barça AtlèticArnau Tenas, Dionkou, Alex Zalaya, Pelayo (Chadi Riad, min. 76), Núñez (Vega, min. 76), Moha (Aranda, min. 65), Marc Casadó, Carbonell, Estanis Pedrola (Juanda, min. 65), Roberto i Luismi Cruz (Pocho Román, min. 72).

CD AlcoyanoBañuz, Carbonell (Armental, min. 63), Ferriz, González, Lillo, Beltrán (Koke, min. 70), Casanova (Agüero, min. 80), Moyita (Akono, min. 70), Miranda, Soler i Lizoain (Rubio, min. 63).

Gols: 1-0, Estanis Pedrola (min. 11); 2-0, Roberto (min. 51); 3-0, Estanis Pedrola (min. 62)

ÀrbitreAbraham Domínguez Cervantes que ha amonestat amb targeta groga a Lizoain, Beltrán, Carbonell, Soler i Fran Miranda de l’Alcoyano.