Román Vega, nou jugador del Barça Atlètic

Román Vega, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i l’Argentinos Juniors han arribat a un acord per a la cessió del jugador argentí per una temporada, fins al 30 de juny del 2023, amb una opció de compra

El FC Barcelona i l’Asociación Atlética Argentina Juniors han arribat a un acord per a la cessió del jugador Román Vega per una temporada, fins al 30 de juny del 2023, amb una opció de compra. 

El jugador està previst que arribi a Barcelona els propers dies i passi les pertinents proves mèdiques, així com també quedarà pendent l’acte de la signatura del contracte amb el president Laporta.

Electricitat i corpulència per la banda

Nascut a San Miguel (Argentina) l’1 de gener del 2004, Román Vega va iniciar el seu camí a les categories inferiors de l’Argentinos Juniors amb tan sols quatre anys. Des d’aleshores ha anat escalant pels diferents equips del futbol base en les que ha demostrat la seva polivalència, jugant de lateral esquerre, però que també es pot adaptar a la posició de central i a la d’extrem. Aquesta última temporada ha ascendit amb el primer equip de l’Argentino Juniors tot i la seva joventut, equip dirigit per l’exjugador blaugrana, Gaby Milito. Les seves bones actuacions l’han portat a ser un habitual en les convocatòria de la selecció sub-20 d’Argentina, el qual l’exblaugrana Javier Mascherano n’és el seleccionador.

Amb Román Vega, el Barça Atlètic incorpora un jugador robust, ràpid i elèctric per la banda esquerra que assegura presència en la sortida de pilota com arribada ofensiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut