Luismi Cruz, nou jugador del Barça Atlètic

Luismi Cruz, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el Sevilla han arribat a un acord per a la cessió del jugador andalús per una temporada, fins al 30 de juny del 2023, amb una opció de compra

El FC Barcelona i el Sevilla han arribat a un acord per a la cessió del jugador Luismi Cruz per una temporada, fins al 30 de juny del 2023, amb una opció de compra. Aquest divendres el jugador ha passat les pertinents proves mèdiques a l’Hospital de Barcelona i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i tot seguit s’ha fotografiat amb la nova samarreta blaugrana a l’Estadi Johan Cruyff.

D’aquesta manera, només quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del contracte amb el president Joan Laporta.

Velocitat i desequilibri per a l’atac

Nascut a Puerto de Santa María (Cádiz) el 23 de maig del 2001, Luis Miguel Cruz Hernández ‘Luismi’ va iniciar el seu camí al futbol a les categories inferiors del Sevilla. El curs 2015/16 va jugar un any al Club Atlético Altair al Cadet A, per tornar l’any següent en l’etapa juvenil. Des d’aleshores ha anat evolucionant any rere any fins arribar al Sevilla Atlético el curs 2020/21. La temporada passada va explotar com a futbolista i les seves bones actuacions al filial sevillista –va disputar 29 partits en els quals va marcar 5 gols i va fer 5 assistències- van fer que Julen Lopetegui li donés la oportunitat de debutar amb el primer equip a La Liga, la Copa del Rei i l’Europa League. 

Amb Luismi Cruz el Barça Atlètic incorpora un jugador hàbil, ràpid i amb desequilibri que s’adapta a qualsevol posició d’atac, amb visió de joc i amb olfacte golejador. La temporada passada Luismi Cruz ja va jugar contra el filial blaugrana, amb la samarreta del Sevilla Atlético, tant a Sevilla com a Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut