Roberto Fernández, nou jugador del Barça Atlètic

Roberto Fernández, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el Màlaga CF han arribat a un acord per a la cessió del jugador Roberto Fernández per una temporada, fins al 30 de juny del 2023

El FC Barcelona i el Màlaga CF han arribat a un acord per a la cessió del jugador Roberto Fernández per una temporada, fins al 30 de juny del 2023. Aquest dijous al matí el jugador ha passat les pertinents proves mediques a l’Hospital de Barcelona i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i tot seguit, s’ha fotografiat amb la nova samarreta blaugrana que lluirà durant aquest curs i ha conegut l’Estadi Johan Cruyff.

mini_3200x2000-fixatge-Barca_b-roberto_fernandez

D’aquesta manera, només quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del contracte amb el president Joan Laporta.

Corpulència i olfacte golejador

Nascut a Puente Genil el 3 de juliol del 2002, Roberto Fernández va iniciar el seu camí en el món del futbol al planter del Còrdoba, fins que l’estiu del 2014 va fitxar pel Sevilla en edat infantil. Després de tres temporades, el Còrdoba el va reincorporar una temporada i, en la següent, el Màlaga es va fixar en ell en l’últim any de Cadet. Després d’un curs amb el juvenil del Màlaga, el Sant Félix, equip vinculat a l’equip malagueny, el va incorporar per al seu Juvenil A la temporada 2019/20. Les seves bones actuacions van fer que el Màlaga el recuperés i l’incorporés al Juvenil A la temporada 2020/21 amb qui va conquerir la Divisió d’Honor i es va enfrontar al Barça a les semifinals de la Copa de Campions disputada a Marbella caient per 1-0. 

La temporada passada va fer el salt al primer equip del Màlaga amb qui va disputar un total de 34 partits, 32 a la Segona Divisió A, i 2 a la Copa del Rei i va marcar 3 gols.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut