Àlex Carbonell, nou jugador blaugrana

Àlex Carbonell, nou jugador blaugrana

El FC Barcelona i el migcampista de Sant Cugat del Vallès han arribat a un acord per a la seva incorporació com a jugador del Barça Atlètic per una temporada, fins al 30 de juny del 2023

El FC Barcelona i Àlex Carbonell han arribat a un acord per a la seva incorporació com a jugador del Barça Atlètic per una temporada, fins al 30 de juny del 2023. 

mini_3200x2000-fitxatge-Barca_b-ALEX_CARBONEL

Aquest dijous al matí el jugador ha passat les pertinents proves mèdiques a l’Hospital de Barcelona i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i tot seguit s’ha fotografiat amb la nova samarreta blaugrana que lluirà durant aquesta temporada i ha conegut l’Estadi Johan Cruyff.

D’aquesta manera, només quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del contracte amb el president Joan Laporta.

Tercera etapa de blaugrana

Àlex Carbonell, nascut a Sant Cugat del Vallès el 15 de setembre del 1997, torna al FC Barcelona per tercera vegada. La primera etapa va ser quan va passar de la Barça Escola a les categories inferiors del Club fins a l’Infantil A, quan va posar rumb cap a l’UE Cornellà. Les dues temporades de cadet amb l’equip verd-i-blanc van fer que el Barça el tornés a incorporar en l’etapa juvenil la temporada 2013/14. Les seves bones actuacions al juvenil van fer que li arribés la oportunitat del Barça B, amb qui va debutar el curs 2015/16. En total va disputar 25 partits i va marcar un gol durant la temporada, aconseguint l’ascens a la Segona Divisió A el curs 2016/17. Aquell curs, a més, va debutar oficialment amb el primer equip de la mà de Luis Enrique en el partit d’anada de setzens de final de la Copa del Rei davant l’Hèrcules al Rico Pérez. 

La següent temporada Carbonell va ser traspassat al Reus, que aleshores militava a la Segona Divisió A, on va realitzar un gran any. Després de dues temporades, el migcampista català va marxar al mercat d’hivern al Còrdoba i a l’estiu va fitxar pel València Mestalla, tot i que va jugar cedit al Fortuna Sittard holandès el curs 2019/20. La següent temporada va fitxar per el FC Lucerna suïs. El curs passat va fitxar pel RC Celta B i es va convertir en una peça clau de l’equip disputant 34 partits a la Primera RFEF. 

Amb la incorporació de Carbonell, el Barça Atlètic guanyar un migcampista format a La Masia, amb caràcter i bon tracte de pilota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut