Acord amb l’Eibar per al traspàs de Matheus

Acord amb l’Eibar per al traspàs de Matheus

El migcampista brasiler jugarà al club basc després de l’acord amb el FC Barcelona i posa punt final a una etapa de dos anys i mig de blaugrana

El FC Barcelona i l’Eibar han arribat a un acord per al traspàs del jugador Matheus Pereira. El migcampista brasiler del Barça Atlètic jugarà al conjunt basc, que competeix en la Segona Divisió, després de l’acord entre ambdós clubs.

El Club expressa el seu agraïment a Matheus Pereira pel seu compromís i dedicació, i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Dues temporades i mitja com a culer

Matheus Pereira va arribar al FC Barcelona en el mercat d’hivern de la temporada 2019/20 cedit per la Juventus, i l’estiu següent es va completar el seu traspàs al Club. D’aquesta manera, ha defensat la samarreta blaugrana durant dues temporades i mitja.

Després de la cessió de sis mesos en el primer curs, marcat per la Coivid-19, el migcampista brasiler es va convertir en un jugador important en la primera temporada completa. En l’últim curs, sota les ordres de Sergi Barjuan, Matheus va acabar disputant un total de 36 partits, 31 d’ells com a titular, i va marcar cinc gols. A més, en el tram final de la temporada va lluir el braçal de capità en diversos partits. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut