Nil Ruiz, nou jugador blaugrana

Nil Ruiz, nou jugador blaugrana

El porter català de 19 anys ha arribat a un acord amb el Club per a la seva incorporació al Barça Atlètic per a dues temporades, fins al 30 de juny del 2024, ampliable a dues més

El FC Barcelona ha arribat a un acord per a la incorporació del jugador Nil Ruiz per a dues temporades, fins al 30 de juny del 2024, ampliable a dues temporades més.

Aquest dimecres al matí el jugador ha passat les pertinents proves mèdiques a l’Hospital de Barcelona i, posteriorment, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot seguit s’ha fotografiat amb la nova samarreta blaugrana que lluirà durant aquesta temporada.

 

Només quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del contracte amb el president Joan Laporta.

Solvència sota pals 

Nil Ruiz, porter de 19 anys, arriba al Barça Atlètic procedent de la Damm. Un porter alt, de més d'1’90 metres, que destaca pel bon joc aeri i també per un bon domini de la pilota amb els peus.

Ruiz ha estat el porter menys golejat del grup IV de la Divisió d’Honor Juvenil, amb grans actuacions sota pals. A més, durant aquest curs va aconseguir estar un total de 10 partits seguits sense encaixar cap gol, un rècord espectacular.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut