Acord amb Nils Mortimer per a la seva desvinculació amb el FC Barcelona

Acord amb Nils Mortimer per a la seva desvinculació amb el FC Barcelona

El jugador andalús posa punt i final a nou anys de blaugrana, des de la seva arribada a l’Infantil B el 2013, i el Club agraeix la seva dedicació i professionalitat i li desitja molta sort en el futur

Acord amb Nils Mortimer per a la seva desvinculació amb el FC Barcelona.

El Club agraeix la seva dedicació i professionalitat durant aquests anys i li desitja molta sort en el futur tant a nivell esportiu com personal. 

Un ampli recorregut al Club

Nils Mortimer, nascut a Màlaga fa 19 anys, va arribar al Barça l’any 2013 procedent del Màlaga CF per viure a la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort i jugar a l’Infantil B de Marcel Sans, equip amb el que es va proclamar campió de Lliga. Ha passat per totes les categories del futbol formatiu blaugrana on destaca, per exemple, la seva participació en la consecució dels títols de Lliga amb el Cadet B (2015/16), el Cadet A (2016/17), el Juvenil B (2017/18) i el Juvenil A (2019/20). La temporada 2017/18 va participar a la Final Four de Nyon on el Juvenil A va aconseguir la segona UEFA Youth League de la seva història superant al Manchester City, a les semifinals (5-4), i al Chelsea, a la final (3-0).

Nils va debutar al Barça B, de la mà de Garcia Pimienta, el 24 març del 2019 en un partit de Lliga de la Segona Divisió B al camp de l’Ebro que el filial blaugrana va guanyar per 0-1.

Internacional a totes les categories inferiors, va disputar l’Eurocopa Sub-17 que es va celebrar l’any 2018 a Anglaterra i on Espanya va caure als quarts de final contra Bèlgica. En la temporada 2019/20 va ser un habitual a les convocatòries del Barça B i va arribar a disputar minuts en els partits als camps del Badalona (0-2), Hèrcules (4-1), Ejea (1-0) i Orihuela (0-0) i a casa contra el Villarreal B (2-3) i el Llagostera (3-2).

A més, també va jugar davant el Badajoz i el Sabadell en els Play-off d’ascens a la Segona A. Aquesta temporada ha jugat 19 partits amb el Barça B i ha anotat un total de dos gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut