El filial tornarà a dir-se Barça Atlètic

El filial tornarà a dir-se Barça Atlètic

La Junta Directiva ha aprovat que el segon equip blaugrana recuperi una nomenclatura vigent entre el 1970 i el 1991 i entre el 2008 i el 2010

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida en sessió ordinària, ha aprovat aquest dimarts recuperar el nom de Barça Atlètic per al filial blaugrana de futbol.

D’aquesta manera, el Club recupera una nomenclatura que va estar vigent entre el 1970, quan va néixer l’equip com a resultat de la fusió del Comtal i l’Atlètic Catalunya, i el 1991, quan la normativa esportiva va fer que el Barça Atlètic passés a dir-se Barça B. Es va conservar aquest nom fins que el 2008, coincidint amb l’ascens de Tercera a Segona Divisió B de la mà de Pep Guardiola, l’equip va ser de nou rebatejat com a Barça Atlètic.

L’any 2010 aquesta nomenclatura es va tornar a canviar per la de Barça B tot coincidint amb l’ascens a Segona Divisió A. Ara, dotze anys més tard, la Junta Directiva liderada pel president Joan Laporta ha aprovat de nou la nomenclatura de Barça Atlètic a partir de la propera temporada 2022/23.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut