Atlético Baleares – Barça B: Golejada dolorosa (6-2)

Els de Sergi Barjuan cauen de forma clara en un partit que reflectia un clar 5-0 al descans

Derrota clara del Barça B en la seva visita a l'Atlético Baleares (6-2). Un duel que els locals han dominat des de ben aviat i que al descans el marcador ja reflectia un clar 5-0. Un doblet de Jutglà i un altre gol dels locals han situat el definitiu 6-2.

Superats clarament a la primera meitat

El Barça B ha vist com l'Atlético Baleares s'avançava ràpidament en el marcador. I és que als quatre minuts de joc Manel Martínez situava l'1-0 per als locals en una rematada de cap des de l'àrea petita en la primera arribada. Però el Barça B no ha pogut generar ocasions de perill i els locals han marcat el segon gol als 11 minuts després d'una sacada de banda en llarg (2-0, min 11). Quatre minuts més tard Manel Martínez situaria el 3-0 en una rematada de cap ajustada al pal.

El Barça B hauria pogut retallar diferències al minut 32, en un penal a favor. Però René Román ha aturat la penà màxima servida per Matheus Pereira. L'Atlético Baleares no ha afluixat el seu ritme i encara ha tingut temps per marcar dues dianes més abans del descans. Dioni situaria el 4-0 al 36' i Manel Martínez firmaria el seu hat-trick particular en marcar el 5-0 en una volea des del balcó de l'àrea.

Millora blaugrana

A la represa el Barça ha generat més perill ofensiu i al 57' Peque ha estat a punt de marcar, però el porter local ha bloquejat el xut sec. Poc després Jutglà retallaria diferències en el marcador en un xut directe de falta (5-1, min 61). L'Atlético Baleares ha tornat a veure porteria a 20 minuts pel final. Vinicius ha rematat de cap una pilota que situaria el 6-1. Al 85' Jutglà situaria el definitiu 6-2 aprofitant un refús del porter.

Atlético Baleares, 6
Barça B, 2

Atlético Baleares: René, Oaortua, Delgado (Montiel, min 56), Canario (Pedro, min 56), Manel (Jesus, min 74), Ferrone, Martin (Miquel Angel, min 74), Josep, Villalba (De Souza, min 61), Pastrana i Vilarrasa.

Barça B: Carevic, Mika Mármol, Peque, Álvaro Sanz, L. de Vega (Mortimer, min 65), Matheus (Jandro, min 81), Aranda (Fabio, min 71), Ez Abde (Guillem, min 71), Ramos Mingo (Rodado, min 65), Jutglà i Balde.

Gols: 1-0, Manel Martínez (min 4); 2-0, Dioni (min 11); 3-0, Manel Martínez (min 15); 4-0, Dioni (min 36); 5-0, Manel Martínez (min 44); 5-1, Jutglà (min 61); 6-1, Vinicius (min 70); 6-2, Jutglà (min 85).

Àrbitre: Diazx Escudero. Ha amonestat amb targeta groga el local Delgado i el jugador del Barça B Mika Mármol.