El Barça B 2021/22 es posa en marxa

El Barça B 2021/22 es posa en marxa

L’equip dirigit per Sergi Barjuan ha realitzat aquest dilluns les habituals proves físiques i mèdiques a la Ciutat Esportiva

El Barça B 2021/22 s’ha posat en marxa. Ho ha fet aquest dilluns al matí amb les proves físiques i mèdiques habituals. Els jugadors citats del Barça B han estat un total de 15, excepte els sis jugadors del filial que han començat la pretemporada amb el primer equip: Comas, Nico, Arnau Tenas, Álex Collado, Iñaki Peña i Yusuf Demir, i el jugador del Juvenil A, Pablo Páez ‘Gavi’. 

Així doncs, Hiroki Abe, Balde, Carevic, Lucas de Vega, Peque, Igor Gomes, Ferran Jutglà, Ilaix Moriba, Gustavo Maia, Rey Manaj, Nils Mortimer, Matheus Pereira, Álvaro Sanz i Álex Ruiz del Barça B, i els jugadors del Juvenil A, Txus Alba, Marc Casadó, Arnau Casas, Miki Juanola, Moussa N’diaye, Arnau Rafús i Arnau Solà, han realitzat les següents proves mèdiques: TAR, analítiques, proves cardiològiques, composició corporal, estabilitat articular, estudi de la marxa i avaluació nutricional.  

Sergi Rosanas també ha estat present en el primer dia de pretemporada del Barça B 2021/22. El jugador segueix amb el seu procés de recuperació.

Cal destacar que, en les proves TAR realitzades aquest dilluns, el jugador Mika Màrmol ha donat positiu per Covid-19. El jugador es troba bé de salut i està aïllat al seu domicili seguint les directrius establertes. El Club ha informat a les autoritats competents. 

Primer entrenament, aquest dimarts

Una vegada superades les proves mèdiques aquest dimarts 13 de juliol el Barça B realitzarà el primer entrenament de la pretemporada, el qual serà el primer de l’era Sergi Barjuan al capdavant. El filial blaugrana s’exercitarà el dimarts, dimecres, divendres i dissabte en sessions matinals, mentre que dijous i diumenge l’equip tindrà descans. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut