Òscar Mingueza s'incorpora al Barça B per al play-off d'ascens contra l'UCAM Murcia

Òscar Mingueza s'incorpora al Barça B per al play-off d'ascens contra l'UCAM Murcia

El defensa blaugrana ha disputat 38 partits amb el primer equip aquest curs i només el primer partit de lliga amb el filial blaugrana

Òscar Mingueza s'incorporarà a la disciplina del Barça B per disputar l'eliminatòria de play-off d'ascens amb l'UCAM Murcia. D'aquesta manera, Garcia Pimienta podrà comptar amb el defensa que ha disputat aquest curs 38 partits sota les ordres de Ronald Koeman. A més, en aquests duels el defensa culer ha marcat 2 gols i ha registrat 25 victòries, 6 empats i 7 derrotes. Amb el Barça B, Mingueza només ha disputat el primer partit de lliga dels de Garcia Pimienta contra el Nàstic de Tarragona.

Cal recordar que el filial blaugrana disputarà l’eliminatòria el diumenge 16 de maig a l’Estadi Municipal Vicente Sanz de Don Benito. El conjunt dirigit per Garcia Pimienta ha arribat als play-off després de fer una brillant temporada i una segona fase d’ascens espectacular amb cinc victòries en els sis partits que l’han fet quedar segon de grup amb 49 punts. Per assoliur l'ascens a la Segona A els blaugrana hauran de superar dos partits. Primer, les semifinals i després la final que es disputaran el cap de setmana del 22-23 de maig, també a Extremadura. En total, hi ha 16 equips classificats, passaran vuit a la final, i els quatre equips guanyadors seran els que ascendiran a la Segona Divisió A. 


 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut