[PRÈVIA] Barça B - L'Hospitalet: Arriba l’hora de la veritat

[PRÈVIA] Barça B - L'Hospitalet: Arriba l’hora de la veritat

[18.30 hores, Barça TV / Esport3 / BarçaTV+] El filial de Garcia Pimienta, tercer classificat, rep aquesta tarda al perillós conjunt riberenc amb la necessitat de sumar els tres punts per consolidar-se a la zona de play off d’ascens

Arriba l’hora de la veritat a la Segona Divisió B. Queden sis jornades per a finalitzar la primera fase de la Lliga i tothom necessita sumar punts per acomplir els seus objectius. I el primer objectiu d’aquesta temporada del Barça B no es un altre que classificar-se per a la nova competició, anomenada Primera RFEF, que naixerà la propera temporada. I per fer-ho, necessita quedar, si no vol anar a la repesca, entre els tres primers classificats. És per aquest motiu, que el filial de Garcia Pimienta, tercer classificat, necessita sumar avui els tres punts, després de la derrota contra l’Andorra (0-1) i l’empat al camp del Prat (2-2), contra un rival molt perillós ja que L’Hospitalet, novè classificat, arriba ferit a l’Estadi Johan Cruyff després de sumar només un punt dels darrers 18 possibles.

El partit es jugarà a les 18.30 hores, a porta tancada, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3  i per tot el món per la plataforma Barça TV+. El darrer precedent entre el Barça B i L’Hospitalet a Segona Divisió B amb el filial com a local el trobem a la temporada 2016/17 quan els blaugranes es van imposar per 4-0 al Miniestadi, amb gols de Gumbau, Borja López, Alfaro i Xemi. Aquesta temporada, al partit disputat a la primera volta, els riberencs es van imposar per 2-0.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit d’Igor, Ramos Mingo, Hiroki Abe, Oriol Busquets, Jandro, Nils Mortimer i Roger Riera, després de ser intervingut el passat divendres d’una fractura del malar dret i dels ossos propis del nas. Iñaki Peña i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Comas, Mika, Lucas de Vega, Collado, Konrad, Matheus, Gustavo Maia, Álvaro Sanz, Zeballos, Nico, R. Manaj, Balde, Peque, Ilaix Moriba i els jugadors del Juvenil A José Marsà, Gavi, Ángel i Ndiaye.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut