[PRÈVIA] Barça B - Olot: Retrobar-se amb la victòria

[PRÈVIA] Barça B - Olot: Retrobar-se amb la victòria

[18.30 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial blaugrana, quart classificat, vol mantenir la bona ratxa a casa, on ha sumat quatre victòries i un empat, per oblidar ràpid la derrota de la passada jornada al Nou Estadi de Tarragona

El Barça B vol retrobar-se aquesta tarda amb la victòria contra l’Olot per oblidar ràpid la derrota de la passada jornada al camp del Nàstic (3-1). L’equip de Garcia Pimienta, tot i les 9 baixes que té avui, vol mantenir la bona ratxa de resultats a casa, on suma 13 dels 15 punts possibles, contra un rival que, malgrat ocupar la penúltima posició, va ser capaç de derrotar al filial blaugrana per 2-1 al partit de la primera volta disputat al Municipal d’Olot. Ilaix Moriba, que el passat dijous va debutar amb el primer equip al partit de la Copa del Rei disputat a Cornellà, jugarà avui amb l’equip de Garcia Pimienta.

El partit es jugarà a les 18.30 hores, a porta tancada, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món per la plataforma Barça TV+. L’Olot encara no s’ha estrenat a l’Estadi Johan Cruyff. La temporada passada, la 2019/20, el partit de la segona volta no es va poder disputar a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. Els dos darrers precedents entre el Barça B i l’Olot a camp blaugrana s’han de buscar al Miniestadi a la temporada 2018/19, amb victòria del filial per 2-1, amb gols de Kike Saverio i Abel Ruiz, i a la temporada 2015/16, amb triomf blaugrana per 2-0, amb gols de Kaptoum i Cámara.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit de Solano, Igor, Ramos Mingo, Hiroki Abe i Zeballos. Arnau Tenas, Mingueza i Konrad, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en una convocatòria que també té l’absència d’Álvaro Sanz, sancionat amb dos partits per l’expulsió al camp del Nàstic. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Iñaki Peña, Comas, Mika, Oriol Busquets, Nils Mortimer, Lucas de Vega, Collado, Matheus, Rosanas, Jandro, Gustavo Maia, R. Manaj, Balde, Nico, Peque, Ilaix Moriba i els jugadors del Juvenil A José Marsà, Gavi i Ángel.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut