Abel Ruiz debuta amb el primer equip

Abel Ruiz debuta amb el primer equip

El davanter del planter ha gaudit dels seus primers 25 minuts al Camp Nou en el partit contra el Getafe

Abel Ruiz ja sap el que és trepitjar la gespa del Camp Nou en partit oficial amb el primer equip. I és que el valencià ha debutat amb el FC Barcelona en el Barça – Getafe (2-0). El davanter del filial ja és el setè futbolista del planter que debuta aquesta temporada a les ordres d’Ernesto Valverde. Abans ja ho havien fet Riqui Puig, Wague, Chumi, Cuenca, Miranda i Collado.

El jove futbolista de 19 anys, amb el 29 a l’esquena, ha entrat en el lloc de Coutinho en el minut 68 i, per tant, ha disputat uns 25 minuts, en què ha deixat veure bons detalls del seu joc.

Aquesta temporada, amb el Barça B, el davanter ha disputat 21 partits en els quals ha marcat tres gols i ha fet una assistència. El valencià, que va arribar al FC Barcelona procedent del València en edat aleví-infantil, ha passat des de llavors per totes les categories del Club i, en el seu palmarès, brilla la UEFA Youth League 2018.

En l'àmbit nacional, Ruiz va ser el capità de l’Espanya sub-17 campiona d’Europa. També ha passat per la sub-18 i sub-19, categoria en la qual ha estat preseleccionat per a l’Europeu d’aquest estiu.

El davanter blaugrana ha destacat, en acabar el partit, que "és un somni per a qualsevol jugador de la Masia, tenia moltes ganes que arribés aquesta oportunitat, i ara toca seguir treballant per tenir-ne més". A més, ha afegit: "Al principi tenia una mica de nervis per jugar en un temple del futbol com és el Camp Nou, però envoltat dels millors sempre és més fàcil".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut