L'Escala - FC Barcelona B: Estrena il·lusionant amb Sergi Barjuan a la banqueta (0-3)

L'Escala - FC Barcelona B: Estrena il·lusionant amb Sergi Barjuan a la banqueta (0-3)

Gràcies a dominar la possessió, els blaugranes han golejat amb comoditat el conjunt de l'Alt Empordà en el primer test de la pretemporada

Arrancada amb focus del Barça B de Sergi Barjuan. En el seu primer partit com a entrenador del filial, l'exjugador barcelonista ha vist com el seu equip ha copat el protagonisme del matx amistós davant L'Escala. No solament pel resultat 0-3, també pel control quasi absolut de la possessió de principi a fi. 

 

Des de l'inici, intencions ofensives 

Ben aviat al Nou Miramar, el Barça B de Sergi Barjuan ha assentat les bases del partit. Amb el control de la pilota com a principal argument, els blaugranes han construït els gols matiners. Peque, Hiroki i Jutglà, els tres molt actius en atac, han estat els primers anotadors de la pretemporada. I totes les accions han tingut un denominador comú. La possessió ha desembocat a jugades laterals que han acabat al fons de la xarxa. 

2021-07-23_ESCALAvsFCBB_35-min
A L'Escala, Sergi Barjuan ha debutat com a entrenador del Barça B

Un 0-3 dibuixat amb mèrits propis i que no ha canviat el guió del partit. Perquè el Barça B ha seguit monopolitzant l'objecte rodó i les ocasions. Un esporàdic i anecdòtic xut d'Henry, que ha fet aparèixer l'aplom d'Arnau Tenas, ha interromput el domini barcelonista en la primera part. 

Segueixen acaparant les ocasions

En el segon període, Ayub, Henry i Zou han estat els encarregats de testar els reflexos de Carevic. Unes aparicions ocasionals, amb poc perill, de l'elenc de l'Alt Empordà. Perquè els culers, tot i els canvis en totes les línies de joc, han percudit amb el seu setge entre els tres pals rivals. Diluit a mesura que s'ha arribat a la conclusió del matx. 

Ara bé, res més ha fet trontollar el resultat favorable per als blaugranes. Així doncs, el resultat del primer matx de pretemporada, i de l'estrena de Sergi Barjuan dirigint el FC Barcelona B, s'ha aturat en el 0-3. Ara, el proper test amistós dels culers serà el 29 de juliol contra la Fundació Esportiva Grama (19 hores).  

FITXA DEL PARTIT

L'Escala, 0
FC Barcelona B, 3

L'Escala: Quinti, Zou, Castell, Dave, Alhagi, Vergara, Resta, Maha, Lluís, Herny i Massó. També han jugat Edu, Musa, Ayoub, Baldeh, Jan, Lamin i Joel Capel
FC Barcelona B: Arnau Tenas, Zacarías, Casas, Miki, Solà, Casadó, Juanda, L. De Vega, Jutglà, Hiroki i Peque. També han jugat Carevic, Franck, Txus Alba, Aleix Garrido, Escobar, Matheus i Maia 

Gols: Peque, 0-1 (min. 11); 0-2, Hiroki (min. 19); 0-3, Jutglà (min. 22)

Àrbitre: Boada Barcelona

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut