32. H. Fort

DEFENSA

19-hector_fort
Lateral contundent en zona defensiva i destaca per la seva explosivitat per la banda i la seva arribada a l’àrea ofensiva

Héctor Fort aterra a La Masia la temporada 2013/14 procedent de la PB Anguera al Prebenjamí. Després de passar per totes les categories inferiors del Barça, el lateral debuta amb el primer equip el curs 2023/24. 

Tot i ser el seu segon any de juvenil, el curs 2023/24 es troba en dinàmica de Barça Atlètic i ho compagina amb convocatòries amb el primer equip. El 13 de desembre de 2023 és quan es produeix la seva estrena amb el primer equip del FC Barcelona. Ho fa des de la titularitat i ocupant el lateral dret al camp de l'Anvers. Suma presències sota les ordres de Xavi Hernádez des del lateral dret, però també ocupa la demarcació de lateral esquerre com en el partit de quarts de final de Copa del Rei a San Mamés. 

Héctor Fort també disputa el Mundial sub-17 2023/24 i és una peça imprescindible per a la selecció espanyola.

Perfil tècnic

Lateral que mostra contundència en zona defensiva i destaca per la seva explosivitat per la banda i la seva arribada a l’àrea ofensiva. A més, és un defensa amb gol. 

Lloc de naixement
Barcelona
Data de naixement
02/08/2006

Totes les notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut