FC Barcelona Lassa - Pescados Rubén Burela: Golejada per tornar a sumar tres punts (6-2)

Els blaugranes tornen a guanyar a casa després de l’empat a Gran Canària, gràcies als gols de Ferrao (2), Adolfo, Dyego, Joao i Quintela

Un perillós i necessitat Burela ha visitat el Palau amb ganes d'intentar treure un resultat positiu i posar les coses difícils als d’Andreu Plaza. S’han notat les ganes del Burela, però no han estat suficients per derrotar un Barça que torna a guanyar a casa (6-2) després de l’ensopegada a Gran Canària. Tot i les baixes, Plaza ha comptat amb jugadors com Sergio González, que ha jugat els seus primers minuts al Palau.

En els primers minuts del partit, el Barça ha intentat, en diverses ocasions, inaugurar el marcador, mitjançant els xuts a porteria de Dyego, Ferrao, Tolrà i Adolfo, però sense fortuna de cara a gol.

Després de veure el clar domini blaugrana, l’entrenador visitant ha optat per jugar amb porter jugador, tot i que el partit encara estava en la fase inicial. Tot i l’intent, Joselito ha aprofitat una errada dels gallecs per deixar la pilota a Ferrao i aquest no ha dubtat a transformar-la en gol i estrenar el marcador del Palau (1-0). Un minut més tard, Tolrà ha assistit Adolfo i aquest ha perforat la porteria sense problemes (2-0). Antoñito, amb un bon cop d’esperó, ha retallat distàncies (2-1), però el tercer gol blaugrana no tardaria a arribar. Després d’una paret entre Dyego i Roger Serrano, el brasiler ha situat el 3-1 per marxar al descans amb comoditat al marcador.

Comoditat blaugrana

Els de Tomás de Dios han tingut la primera ocasió als 13 segons de l’inici de la segona part, però Juanjo ha salvat els locals. Al cap de només 3 minuts, Ferrao ha posat a prova l’exblaugrana Miñano, que ha aturat el gol a la perfecció.

Isi, del Burela, ha acabat expulsat després de rebre la segona targeta groga per estirar la samarreta de Dyego, i Joao Batista s’ha unit a la festa golejadora i ha anotat el 4-1 als 31 minuts de joc. Poc després, Ferrao ha aprofitat una assistència de porteria a porteria per part de Juanjo i ha rematat de cap, i ha transformat en el 5-1 al marcador.

A quatre minuts i mig del final del partit, Quintela arribaria per sentenciar el (6-1) per part dels blaugranes. Iago Miguez, tot seguit, ha maquillat el resultat amb un 6-2 definitiu.

Finalment, triomf contundent dels blaugranes per tornar a sumar de tres i seguir a les posicions capdavanteres del campionat. Els d’Andreu Plaza s’enfrontaran el proper dissabte al Ribera Navarra (13.15 h) en el duel corresponent a la jornada 21 de la Lliga.