Un repte il·lusionant

Un repte il·lusionant

El Barça Lassa afronta aquest dijous els quarts de final de la Copa davant d’un Magna Gurpea amb ànims de revenja per les eliminacions de les dues últimes temporades (21.15 h, Esport3, Eurosport2, Teledeporte)

El Barça Lassa afronta a partir d’aquest dijous la seva onzena participació a la Copa d’Espanya, les últimes nou de manera consectutiva, amb l’objectiu clar de recuperar un títol que no viatja a Barcelona des del 2013 i que els blaugranes han conquistat en tres ocasions (2011, 2012, 2013). El rival als quarts de final serà el Magna Gurpea, que ja s’ha creuat amb el Barça Lassa en les dues últimes edicions de la Copa sempre amb victòria culer.

A les semifinals de fa dues temporades, els blaugranes van superar el Xota per 4-1 amb dos gols de Wilde. I la temporada passada, Bateria va fer un hat-trick que va donar la victòria al Barça per 5-2. En aquest últim partit també va marcar Sergio Lozano. Malauradament demà cap dels dos, ni Bateria ni Lozano, podran ajudar l’equip per culpa de les maleïdes lesions que han castigat a la plantilla aquesta temporada.

Malgrat les baixes, l’equip afronta el partit amb la moral ben alta per la victòria el cap de setmana passat a la pista d'ElPozo i també per la recent incorporació de Rafa López, que podria debutar aquest mateix dijous a les ordres d’Andreu Plaza. En l’únic precedent d’enfrontaments entre Xota i Barça d’aquesta mateixa temporada, els blaugranes van guanyar patint fins a l’últim segon a Pamplona per 1-3 a la primera volta de la Lliga.

Al partit no li faltaran atractius: Marc Tolrà contra el seu exequip; mites sobre la pista com Paco Sedano i Javi Eseverri; el retrobament amb l’exblaugrana Éric Martel, ja recuperat d’una greu lesió; el duel tàctic entre Andreu Plaza i Imanol Arregui; o el gran estat de forma de Ferrao i Dyego; entre d’altres. I el Quijote Arena de Ciudad Real presentarà una gran entrada per presenciar el que promet ser un gran espectacle. Tot plegat, a partir de les 21.15 h i en directe per Esport3, Teledeporte i Eurosport2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut