Comença el ball

Comença el ball

El Barça Lassa s’estrena al play-off a Son Moix amb l’objectiu de trencar la mala ratxa de les últimes visites a Palma i deixar ben encarrilats els quarts de final

Primer partit dels quarts de final del play-off pel títol de la LNFS aquest vespre a Son Moix entre el Palma Futsal i el Barça Lassa (21,15 h, Eurosport 2/ Esport 3). Tot i ser una sèrie al millor de tres, Andreu Plaza ja ha deixat clar que el Barça afronta el partit “com si fos una final i no hi hagués un segon partit”. Després d’una temporada molt complicada per les lesions, el Barça Lassa arriba al play-off amb l’única baixa de Rómulo i recuperant les millors sensacions com a equip amb Aicardo ja plenament recuperat i Sergio Lozano i Bateria cada vegada més en forma.

Serà un duel de goleadors. S’enfronten els dos pitxitixis de la Lliga, els brasilers Paradynski (32 gols) i Ferrao (30 gols). També hi haurà un component emotiu pel recent anunci dels comiats a final de temporada del tècnic del Palma, Juanito, i de l’incombustible Vadillo. I, sobretot, serà una batalla en una pista sempre complicada per al Barça. Els blaugranes fa més de dos anys que no guanyen a Son Moix, amb una ratxa de dues derrotes i un empat en les tres últimes visites a Mallorca. Aquest curs, però, els precedents contra el Palma Futsal són favorables al Barça, amb una victòria al Palau (5-1) i un empat a Son Moix (1-1).  Comença el ball dels play-offs, i el primer punt serà vital en una eliminatòria de quarts que té trampa pel fet de jugar el primer partit lluny del Palau tot i tenir el factor pista a favor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut