Volen acomiadar-se amb la lliga

Volen acomiadar-se amb la lliga

Velasco i André Coelho acaben contracte el proper 30 de juny i no seguiran la temporada que ve, igual que Ferrao

Seran els últims play-off per a Velasco, André Coelho i Ferrao, els tres deixaran el Club el proper 30 de juny quan acaben contracte i els tres comparteixen un objectiu comú: acomiadar-se amb el títol de lliga.

El Barça els hi farà un reconeixement als tres al final del primer partit de quarts de final contra Manzanares el proper divendres dia 24 de maig al Palau perquè puguin acomiadar-se de l’afició com es mereixen.

Velasco, 9 títols en 3 temporades

Velsco marxarà del Barça després d’un cicle guanyador de 3 temporades, amb un balanç de 9 títols, que podrien acabar sent 10 si es guanya la lliga. Són 1 Champions, 2 lligues, 2 Copes d’Espanya, 2 Supercopes, una Copa del Rei i una Copa Catalunya.

André Coelho, gen guanyador

Coelho va arribar un any abans que Velasco i té dos títols més al seu palmarès. Els mateixos que el tècnic i la lliga i la Champions que es va guanyar la temporada anterior amb Andreu Plaza.

Amb la selecció, Coelho ha guanyat 1 mundial i 2 Europeus i una Finalíssima i és l’únic jugador que en un any natural, el 2022, va guanyar tots els títols possibles.

Ferrao, una llegenda

I Ferrao, que va arribar l’estiu del 2014, dirà adéu convertit en llegenda del Club amb 23 títols al seu palmarès i marcant 307 gols en 10 temporades, el segon màxim golejador històric de la secció només per darrera de Lozano. Amb el Barça Ferrao ha guanyat 2 Champions, 4 lligues, 4 Copes d’España, 4 Copes del Rei, 3 Supercopes d’España i sis Copes Catalunya.

El missatge dels tres

Velasco remarca que “ha sigut una decisió molt difícil de prendre perquè deixa el millor club del món” i fa un balanç més que positiu dels seus tres anys al Club. “Estic orgullós del que hem aconseguit i m’hauria agradat guanyar encara més, però hem de tenir en compte que el nivell a Espanya i a Europa ha pujat molt i que tot s’ha igualat en els últims anys i que ens hem enfrontat a rivals molt bons”, ha dit. I per acabar ha manifestat el desig de guanyar la lliga, que seria “la cirereta del pastís.

Coelho s’ha expressat en català. “Culers, us portaré sempre al cor”, ha manifestat i ha donat les gràcies als Dracs i a l’afició per “quatre anys fantàstics en els que he pogut complir tots els objectius que em vaig marcar abans d’arribar i en els que cada dia m’he esforçat al màxim en cada partit i cada entrenament per honrar la samarreta”, ha dit Coelho.

Per últim Ferrao ha fet una crida a l’afició a omplir el Palau el proper divendres dia 24 de maig en l’acte de reconeixement que es farà al brasiler i a també a Velasco i a Coelho al final del partit contra Manzanares. “Em fa molt il·lusió acomiadar-me de tots vosaltres i m’agradaria viure un acte a l’alçada de tot el que han representat aquests anys al Club per a mi”, explica Ferrao, que lamenta no haver pogut aixecar una tercera Champions”. “Ens hauria agradat brindar-vos la Copa d’Europa, però no ha pogut ser i ara queda la lliga i toca donar-ho tot per acabar la meva etapa al Club per la porta gran”, diu Ferrao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut